Projekttekniker- direktrekrytering

Om jobbet

Centric söker nu en IT-tekniker för en tjänst inom 3rd line support på ett IT-bolag med ett 50-tal anställda som sitter i Solna.

Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos vår kund.

Du blir en del av projekt-teamet, som idag består av 4 projekttekniker samt projektledare. Vårt uppdrag är att agera primära resurser i projekt, agera pre-sale vid införsäljning samt genomföra proaktiv översyn på befintliga kunder. Det är ett varierande arbete som innebär många utmaningar för den som vill utvecklas.
I rollen som projekttekniker kommer du att genomföra tekniskt arbete i projekt, driva små projekt eller delprojekt i större projekt. Du arbetar även med att ta fram lösningsförslag vid försäljning, agera presale, samt med proaktivitetsuppdrag mot våra befintliga kunder.

Arbetet varierar i intensitet och innehåll. Under kortare perioder kan du bli utlånad till andra grupper för att stötta upp den dagliga verksamheten. Du kommer att delta i att påverka och förbättra befintliga rutiner, processer och dokumentation.

Du kommer att utgå från Stockholms- eller Uppsalakontoret, samt närvara hos kund och på kontoren i Uppsala/Stockholm.

Det är för närvarande ingen schemalagd beredskap. Beredskap vid behov/sjukdom samt som bakberedskap.

Din profil
  • Windows och till viss mån Linux
  • Server och virtualisering.
  • Office 365
  • Erfarenhet av nätverk i en datacenter-miljö
Meriterande
  • ITIL Foundation certifiering.
  • Erfarenhet av att arbeta i projekt
  • Erfarenhet av att arbeta som presale
  • B-körkort
Som person är du strukturerad, självgående och kommunikativ samt besitter en hög initiativförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och med en hög grad av ansvarstagande.

Vi kan erbjuda dig
Företaget arbetar med tjänster inom IT Outsourcing, drift, molntjänster och produktförsörjning med kontor i Solna, Uppsala och Sundsvall. De har ett 50-tal anställda.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Patrick Kinni på tfn: 0734-159372 eller patrick.kinni@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, it-tekniker, IT-tekniker, support, supporttekniker, support tekniker, support-tekniker, projekt, projekt-tekniker, projekttekniker, third line, 3rd line, second line, konsult, Consultant, data, Solna, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?