Projektsäljare

Om jobbet

Vi behöver en ny kollega och söker nu en

Projektsäljare till Stockholm

Du kommer i huvudsak att utveckla relationen med våra befintliga kunder inom distriktet och du arbetar mot arkitekter, byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting. Du arbetar självständigt med hela säljprocessen vilket innebär att du bearbetar kunder, bokar möten, föreslår produkter, lösningar och följer upp på dina projekt. Vi vill hjälpa våra kunder till bästa möjliga lösning och det är viktigt att du kan anpassa dig till olika kontaktytor och analysera olika behov. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sollentuna och rapportera till din säljledare.

Personlighet och kompetens
  • Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet ifrån försäljning inom branschen eller närliggande branscher.
  • Kunskap inom bygg- och fastighetsbranschen är meriterande.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer.
  • Du är social, utåtriktad och bra på att självständigt planera och strukturera upp ditt arbete, samtidigt som du är en team player.
  • Du har goda IT kunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi lägger stor vikt vid att du är en lagspelare och jobbar för att nå framgång tillsammans med teamet.
  • Du har körkort.
Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i ett starkt team i ett stabilt företag med lång erfarenhet och mycket starkt produktsortiment.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning, är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande.

Ansökan och kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74.

Välkommen med din ansökan!

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 12 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2015 omsatte företaget 2,7 mrd Euro.

Sökord: säljare, fältsäljare, utesäljare, projektledning, golv, bygg
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!