Projektör inom fiber, elkablar och/eller datanät

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker Projektörer till vår kund i Bromma!

Vår kund är ett teknikkonsultföretag som grundades 2013. Idag är de över 160 anställda på 11 orter runt om i Norden och vill gärna bli fler. Deras duktiga specialister hjälper dagligen operatörer, energibolag och nätägare att beställa, planera och förvalta mobila och fasta nät inom telekom och kraft. Bolaget är personalägt och uppbyggt av positiva medarbetare som alla står för värdeorden glädje, gemenskap, enkelhet och långsiktighet.

Vi söker en projektör inom fiber, elkablar och/eller datanät som ska vara med i arbetet med utbyggnaden av kontor och flerbostadshus. Är du tekniskt intresserad? Har du en gymnasieutbildning, gärna inom el, alternativt en erfarenhet inom elinstallation eller annan teknik? Gillar du trevliga kollegor och att ha kul på jobbet? Då kan du vara rätt person för oss.

Din profil
Vi söker dig som är:
  • Har minst ett års erfarenhet som projektör
  • Tidigare arbetat i AutoCAD eller något annat liknande program
  • Driven och tycker om att vara engagerad i ditt jobb
  • Bra på att kommunicera och tycker om att bygga kundrelationer
  • Redo att utvecklas vidare i rollen som ledare och tycker om att dela med dig av din kunskap
  • Pedagogisk, strukturerad och vill skapa bra resultat
  • Tycker om dokumentation
  • Har körkort
Det är meriterande om du tidigare har arbetat ute i fält med byggnation, elinstallation eller drift.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos kundföretaget. Ambitionen är att du efter sex månader kommer att bli anställd av våran kund.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 08.00-17.00 måndag-fredag
Lön: Individuell marknadsmässig lönesättning

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Bergsman, 08-12075303

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.