Projektör

Om jobbet

Vi ska tillsammans leverera den bästa kundupplevelsen i branschen - till våra kunder och deras kunder!

Eltel Networks expanderar kraftigt på den svenska marknaden och behöver därför förstärkning av fler duktiga medarbetare. Till Affärsområde Fixed Telekom söker vi nu en projektör med erfarenhet av entreprenadverksamhet. Som marknadsledare går vi i bräschen för den nya infranetbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt.

Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får ansvar för att driva hela projekteringsprocessen, från ax till limpa. Miljön du kommer att arbeta i karaktäriseras av flexibilitet, samarbetsförmåga och entreprenörskap.

Du kommer att arbeta med operativ projektering i huvudsak inom service med planering och lösningar främst inom områdena; fiber, stolp & luftlinje såväl som specifika områdesnät/kundnät. Du kommer att utföra operativ projektering, kostnads- och dagsverksberäkning utifrån beställningar, upprätta arbetshandlingar och materielbeställningar, upprätta tidsplaner och beställningar, samt ha hand om kontakter gentemot entreprenörer och externa kunder/intressenter. I vissa situationer agerar du även som säljare av våra olika tjänster.

Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Som person är du energisk, drivande och resultatorienterad. Du har 3-årigt gymnasium, teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper om telenätets uppbyggnad. Erfarenhet av entreprenad och projektledning är ett plus.

Meriterande är kunskap om koppar och fibernät, affärs-/ entreprenadjuridisk (AB04) erfarenhet samt ekonomikunskaper.

Kunderna är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella.

Ansökan och frågor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Per-Erik Lindberg, Teamchef Distrikt Service Stockholm, +46 767983881

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Per-Erik Lindberg, 0767983881

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.