Projektledare VS installationer

Om jobbet

Vi söker en erfaren projektledare till vår projektavdelning vars huvudansvar är att driva projekt hos våra kunder inom södra Stockholmsområdet åt bygg- och fastighetssektorn.

Arbetsuppgifter
Som projektledare driver du projekten från start till mål och rapporterar till projektchef. Du har ansvar för kalkylering, upphandling, ekonomiuppföljning, tidsplanering, arbetsledning av montörer och samordning med kund på plats. Arbetsuppgifterna och uppdragen är varierande. Arbetet vi erbjuder är självständigt med goda utvecklingsmöjligheter.

Profil för tjänsten
Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har flera års erfarenhet i yrket. Du har erfarenhet av att driva egna uppdrag och projekt inom VS installationer.

Du har goda kunskaper i projektstyrning och inköpsarbete samt erfarenhet av att göra kalkyler och att sammanställa offerter. Du är engagerad med stort intresse för att genomföra projekten på bästa möjliga sätt till en nöjd kund. För att trivas som projektledare är det viktigt att du har vilja och förmåga att göra affärer. Du trivs med att samarbeta och har en positiv inställning.

Erfarenhet inom BAS-P & BAS-U samt entreprenadjuridik är meriterande. Som person är du affärsmässig och kan upprätthålla en god kontakt med kund. Du är självständig, initiativrik och trygg i din ledarroll.

B-Körkort är ett krav.

Information och ansökan
Anställningsort: Södertälje

För mer information kontakta Magnus Ekman, Projektchef Entreprenad på mobilnr: 070-588 85 83, magnus.ekman@dynamate-is.se

Vi gör urval löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt til jobba@dynamate-is.se

Annonsförsäljare undanbeds ringa då vi redan valt annonsvägar.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

DynaMate Industrial Services utför service- och underhållstjänster och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 300 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB. DynaMate Industrial Services utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri och fastighetsdrift. Vi bedriver verksamhet inom fyra affärsområden, Engineering, Underhåll, Industri och Entreprenad över hela Sverige.


Hitta hit

Södertälje Visa på karta

Visa var