Projektledare ventilation till Bravida

Om jobbet

Har du erfarenhet av projektledning, samt erfarenhet från ventilations-, fastighets- eller byggbranschen? Är du en lagspelare som drivs av att leda ditt arbetslag mot gemensamma mål? Du är detta en spännande utmaning för dig!


Bravida söker en projektledare ventilation med placering Södertälje


Dina arbetsuppgifter

Som projektledare har du varierande arbetsuppgifter och du är ytterst ansvarig för dina projekt. Projekten löper över några månader upp till några år och vanligen ansvarar du för flera projekt parallellt. Rollen innebär arbetsledning, ekonomiuppföljning, samt att hantera inköp. Som projektledare är det du som planerar resursinsatser och arbetets genomförande. En stor del av arbetet innebär också att bevara och utveckla våra kundrelationer, där du agerar aktivt för att skapa nya projekt och affärsmöjligheter. Du ansvarar för projektets ekonomiska resultat och du rapporterar till avdelningschef/filialchef. Placeringort är Södertälje och du arbetar på projekt i Mälardalen.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Vi är stolta över att vi i år har blivit rankad till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen. I rollen som projektledare har du goda möjligheter att påverka innehållet i ditt arbete.

"Det jag tycker är bra med Bravida är helheten. Vi har ett storföretags muskler men också de personliga kundrelationerna som följer av att ha lokal närvaro. Det är förstås spännande att arbeta i branschens marknadsledande och Skandinaviens största installationsföretag!" Detta är rösten från en av våra projektledare som arbetar hos oss idag. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst något för dig!

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande tjänster, har du en teknisk examen är detta ett plus. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbete inom ventilations-, fastighets- eller byggbranschen och att du har god kännedom om ventilationsverksamheten samt de krav som ställs inom den. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av att driva entreprenader. Eftersom du kommer ansvara för resultaten i dina projekt har du intresse och fallenhet för ekonomi.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du har god social kompetens och kan bygga samt utveckla goda kund- och affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann, du trivs med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt vill att du trivs i entreprenadyrket och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark (tidigare Adecco rekrytering) och vid frågor kontaktar du rekryteringskonsult Tove Östberg på 08-598 980 25. Du ansöker till tjänsten med ett personligt brev, samt ditt CV på svenska, via ansökningsformuläret i anslutning till annonsen. Vi använder oss av tester och videointervjuer i urvalsprocessen och de kandidater som går vidare i processen kommer att få dessa skickade till sig via mail. Du genomför test samt din videointervju on-line.

Bravida är Nordens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare

Ring Tove Östberg, 08-598 980 25

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget