Projektledare Underhåll

Om jobbet

Vi söker en Projektledare till vår avdelning Underhåll & Teknik. Avdelningen består av sex personer och ansvarar för bolagets underhållsplanering och energifrågor. Underhåll & Teknik är en del av Bygg- & Teknikavdelningen som även har hand om fastighetsutveckling, stambyten och nyproduktion.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla allt från underhållsplanering till upphandling, byggledning och besiktningar. På avdelningen har vi ett uppdelat ansvar mellan olika komponenter, t.ex. tak- och fasadunderhåll, men det kan variera över tid och mindre uppdrag genomförs av olika personer oberoende av ansvarsuppdelning. Du kommer inom vissa frågor att vara ett tekniskt stöd till förvaltning och övrig organisation. Vid behov kommer du att driva tekniska utredningar och utvecklingsarbete på avdelningen. Vi på avdelningen arbetar och har kontakt med myndigheter, konsulter, arkitekter och entreprenörer.

Kravprofil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt flera års erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter i branschen. God datorvana är ett krav. Det är även önskvärt att du har kunskaper inom LOU samt upphandlings- och beställarkompetens.

Som person är du övertygande och har god samarbetsförmåga samt är relationsskapande. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och är självgående att driva processer vidare. Du är kvalitetsmedveten och arbetar ihärdigt tills projekt är avslutade och resultat uppnådda. B-Körkort är ett krav.

Övrigt

Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Underhåll & Teknik Evelina Fäldt på telefon 070-162 9489. Du är välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se

dock senast den 15 december. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Märk din ansökan med Projektledare underhåll. Facklig företrädare för Unionen är Tony Baptist, tel. 070-162 9351.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Evelina Fäldt, 070-162 9489

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 600 hyresbostäder och har 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.