Projektledare till renovering av lyxiga lägenheter

Framtiden · Bygg & Hantverk · 27 jan

Om jobbet

Vill du vara en del av ett spännande företag med stor tillväxt? Gillar du att skapa och har du samtidigt en fallenhet för att leda människor? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta med alla delar av projekten - från uppstarten till avslut. Du kommer arbeta på plats på bygget och på så sätt fungera som en slags platschef. I rollen som projektledare ingår ansvar över projektens tidplan följs. Du agerar även stöd åt kollegorna och löser problem som uppstår under arbetets gång.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som projektledare krävs att du sedan tidigare har erfarenhet av bygg. Företaget ser gärna att du arbetat med råvindar eller lägenhetsrenovering i minst ett antal år. Du behöver tala såväl svenska som engelska och även kunna uttrycka dig väl i skrift på båda språken.

Krav;
  • Erfarenhet av byggbranschen
  • Svenska och engelska
Det betraktas som meriterande om du gått en utbildning inom projektledning eller bygg. Alternativt att du jobbat med att leda byggprojekt tidigare. Även erfarenheter från att själv ha bedrivit egen verksamhet är meriternade.

Villkor

Arbetstider; 7-16
Arbetsort; Stockholm
Start; Enligt överenskommelse
Lön; Enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Företaget har sammanlagt närmare 50 personer. Verksamheten har tidigare ägnat sig åt ställningsbygge men nyligen har en ny avdelning med bygginriktning skapats. Med hjälp av externa aktörer renoverar de vindsvångar till lyxiga och moderna lägenheter och kontor. Företaget är ett såkallat superföretag med stark tillväxt de senaste åren.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.