Projektledare till Neste Jacobs

Om jobbet

Om tjänsten

I rollen som projektledare ansvarar du främst för leverans av ett eller fler projekt där du säkerställer att leveransprocesser hanteras enligt avtal, schema, budget, kvalitet och lever upp till myndighetskrav samt till Neste Jacobs leveransprocess. Placering är i Stockholm/Nynäshamn.

Du kommer att vara anställd på Barona till en början, därefter kan anställningen komma att gå över till Neste Jacobs. Förväntad projektstart under vecka 23.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Säkerställa projektförslagets omfattning, ansvarsområden och tidsplan.
 • Komma överens med och dokumentera projektmål, processer och förväntningar tillsammans med kunden.
 • Upprätthålla tydliga mål för projektet och ha en tät samverkan med kunden för att säkerställa projektets direkta behov samtidigt som de långsiktiga målen för Neste Jacobs tillgodoses.
 • Se till att projekten uppfyller Neste Jacobs kvalitetsstandard och kontraktskrav samt att projektteamet förstår omfattning och tidsplan.
Kvalifikationer

Vi ser att du som söker ska ha:
 • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom industrirelaterade områden
 • Projektledarutbildning eller certifikat exempelvis PMI eller PMP
 • Mycket goda ledaregenskaper och god problemlösningsförmåga
 • Kunskap av system som Project Management Software som MS Project eller Primavera.
 • Grundläggande kunskaper inom MS Office och Excel.
 • Kunskaper inom kontraktsskrivning och affärsjuridik är meriterande
 • God förståelse för Neste Jacobs teknik och varor
 • Språkkunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett krav. Andra språkkunskaper är meriterande.
Rollen kräver att du har relevant erfarenhet inom raffinaderi- och processindustrin och vi ser gärna att du som söker ska ha arbetat i projektform tidigare. Du ska ha arbetslivserfarenhet av att ha lett fler än ett mindre projekt samtidigt och arbetat med kunder inom drift och underhåll.

Om arbetsgivaren

Neste Jacobs är en erkänd aktör inom Teknikkonsult-branschen med över 60 års erfarenhet och ca 1300 anställda globalt i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien samt Mellanöstern. Huvudkontoret ligger i Porvoo, Finland. Neste Jacobs arbetar inom en bredd av områden inom bland annat Olja & Gas, Petrokem, Kemi och Industriell infrastruktur. Till dessa områden tillkommer den nya avdelningen AEI (Automation, Elektro & Instrumentering) som är ett nytt område för Neste Jacobs och den avdelning där de aktuella tjänsterna är placerade.

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se.

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se

Om Barona

Barona är ett internationellt bemannings- och rekryteringsföretag vars ambition är att utveckla och förenkla rekryteringsprocessen. Vi erbjuder våra kunder unika bemannings-, rekryterings- och HR-lösningar. Barona Sverige är en del av Barona Group som etablerades i Finland för 15 år sedan och idag finns även i Norge, Danmark, Polen, Ryssland, Estland och Spanien. 2015 skapade vår verksamhet drygt 14 000 nya jobb och omsatte 250 miljoner euro. Barona erbjuder sina konsulter arbetsmöjligheter i alla situationer i arbetslivet och du som arbetssökande når arbetsgivare runt om i hela Europa.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona;
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 nov

Om företaget