Projektledare till Management Events!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du ansvara för kontakten med de högsta beslutsfattarna från Norges största företag och bygga upp evenemang med attraktiva program utifrån senaste trender och utmaningar på marknaden? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi två projektledare till vår kund Management Events mot den Norska marknaden. Management Events är ett finskt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och har varit verksamma i Sverige sedan 2004. De organiserar över 180 evenemang årligen och är verksamma i 10 länder. Företaget erbjuder högkvalitativa evenemang som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa.

Management Events växer mycket och vill nu satsa ännu mer på tillväxt på den norska marknaden. För att göra detta möjligt söker vi därför två projektledare som vill vara med på deras resa. I rollen som projektledare ansvarar du för att skapa attraktiva program för dina evenemang med utgångspunkt i senaste trender och utmaningar på marknaden. Med telefonen som främsta redskap kontaktar du ledande beslutsfattare från de största företagen i Norge och bjuder in dem till Management Events exklusiva evenemang, undersöker deras affärsintressen och investeringsbehov. I rollen som projektledare ansvarar du för all kontakt med de inbjudna beslutsfattarna via telefon, mail och sociala medier. Som projektledare kommer ditt arbete bland annat innefatta arbetsuppgifter som:
  • Kontakta ledande beslutsfattare från de största företagen i Norge
  • Genomföra researchintervjuer med beslutsfattarna för att undersöka affärsintressen och investeringsbehov
  • Bygga upp evenemang med attraktiva program utifrån senaste trender och utmaningar på marknaden
  • Ytterst ansvarig för all kontakt med beslutsfattarna innan, under och efter evenemangen.
  • Vara aktiv under evenemangen
Tjänsten är på heltid och startar i slutet av november. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Management Events men StudentConsulting sköter första steget i rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är under kontorstider, du kommer ha en lön som består av en fast och en rörlig del som du själv kan påverka. Anställningen kommer inledas med en 4 veckors utbildning där du kommer få en god inblick i företagskulturen och hur man arbetar på Management Events. För rätt person finns det goda möjligheter att växa med företaget.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har arbetat service eller försäljning via telefon tidigare och vill ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Management Event har engelska som koncernspråk, därför är det av stor vikt att du kan tala och skriva både svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, målmedveten, resultatinriktad och duktig på att ta egna initiativ. Då du kommer ha stort eget ansvar är det viktigt att du har struktur och arbetar metodiskt för att uppnå dina mål. För att passa i rollen ser vi att du har ett intresse för näringslivet. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!