Projektledare till FTTH i Stockholm

Om jobbet

Vi ska tillsammans leverera den bästa kundupplevelsen i branschen - till våra kunder och deras kunder!

Eltel Networks expanderar på den svenska FTTH-marknaden (Fiber To The Home) och behöver därför förstärkning av fler duktiga och engagerade medarbetare.

Vi söker nu Projektledare till vår verksamhet i region Mitt med placering i Stockholm.

Kvalifikationer

Utbildning: Gymnasial utbildning
Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet av projektledning (gärna inom en entreprenadbransch), vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
Övriga krav: Du talar och skriver obehindrat på svenska och har B-körkort.
Meriterande: Kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en hög arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och handla utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du att arbeta med att planera, resurssäkra och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Dina främsta arbetsuppgifter består av att leda och fördela arbetet i projekten för att uppnå uppställda produktionsmål samt ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter.

I rollen kommer du även att ha ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla, utveckla och skapa nya kundrelationer samt leda och fördela arbetet för medarbetare i projekten. Du ansvarar även för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Mikael Hallström mobil +46703001950

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Intervjuer och urval görs löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta med att skicka in ansökan, utan göra det direkt.

För fackliga frågor kan du ta kontakt med Unionen Mats Johansson 070-536 72 04 , SEKO Bo Götesson tfn 070-324 93 17 eller SACO Magnus Borgsten tfn 0705205251
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Ring Mikael Hallström, 0703001950

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.