Projektledare till Freya News

Om jobbet

Till Freya News i Stockholm söker vi en kundorienterad Projektledare. Tjänsten är på heltid med omgående start. Inledningsvis blir du anställd som konsult och uthyrd via KIMM/Wise Professionals. Om allt fungerar så övergår anställningen inom ett par månader till Freya News.

Ditt uppdrag

Freya News är bolaget som anammar det senaste inom marknadsföring, nämligen Account-Based Marketing (ABM). Vi söker nu en Projektledare som vill bidra till att bolaget når nya höjder och marknader. Rollen som Projektledare innebär att du ansvarar för kundprojekt från start till mål. Det innebär att strategiskt och operativt ansvara för en del av kundens marknadsföringsinsatser. I ditt dagliga arbete koordinerar du interna arbetsinsatser, bedriver workshops, håller löpande kontakt med olika kunder och uppdaterar dom om nuläge och eventuella avvikelser. Du har budgetansvar och ansvarar du för att kundens projektmål infrias genom månatliga statusrapporter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Ansvara och driva projekt, från ax till limpa, över kunders marknadsföringsinsatser inom ABM
  • Leda workshops, skapa strategiska dokument (ABM-planer), producera månatliga statusrapporter gentemot dina kundkonton

Din bakgrund


Vi söker en person som går igång på expansiva entreprenörsdrivna organisationer. Vi tror att du har en bakgrund som Projektledare/Account Director eller så kommer du från en kommunikations-/PR-byrå alternativt så kanske du har jobbat med journalistisk/copy. Du har med största sannolikhet ett par års erfarenhet inom B2B och har koll på de senastetrenderna inom marknadsföring.

Personlighetsdrag du känner igen dig i är att du är mycket social, strukturerad och tycker om att vara ”spindeln i nätet” - men viktigast av allt är att du har stort eget driv! Vi tror att du trivs med att leda dig själv och dina kunder och värderar högt dina ledarskapsförmågor. Du kommer arbeta nära dina kunders ledningsgrupper och vi tror därför att du är säker i dig själv och tycker om att tala för folk. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. MS Office hanterar du mycket väl.


Om Freya News


Freya News är ett entreprenörsdrivet företag som är inne i en intensiv tillväxtfas. Tillsammans med nya investerare och styrelsemedlemmar har ledningen satt upp en expansionsplan inför 2017 där ett stort fokus ligger på marknaden i London och New York. Freya News är en Europaledande fullservice-byrå inom Account-Based marketing (ABM). Bolaget har över åttio kunder, utspridda över tio länder. Med anledning av detta söker bolaget nu fler talanger som vill vara med på resan.

Account-Based marketing är världens mest snabbväxande marknadsföringsstrategi för företag som säljer till andra företag. ABM används av bolag som vill rikta sina marknadsförings- och säljinsatser mot specifika företag. Freya News hjälper dessa bolag att marknadsföra sig mot deras viktigaste kunder och drömkunder.

Freya News erbjuder dig utveckling i din säljkarriär där du kommer att arbeta med ett härligt team med starkt säljfokus.


När du blir en av oss


Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson (evm@kimm.se) och konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Marknadsföring
Underkategori
Projektledare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget