Projektledare till entreprenörsdriven IT-partner

TXL AB · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Projektledare är central i företaget och du kommer ha många interna och externa kontaktytor. Du kommer vara ett professionellt bollplank gentemot kunderna och vara en smidig länk mellan dem och dina utvecklare. I rollen förväntas du vara konsultativ och se kundnytta. Det är självklart för dig att nappa på köpsignaler från kunden och identifiera nya behov. För att klara av denna roll behöver du kunna dokumentera och vara van vid att läsa tekniska specifikationer. Vi ser också gärna att du tycker om att presentera idéer och lösningar både muntligen och med hjälp av snygga digitala presentationer.

Vår kund erbjuder ett stort inflytande i ett familjärt och entreprenörsdrivet bolag med skön stämning. Du kommer att arbeta tight med både VD och utvecklare. Du kommer snabbt komma in i hetluften och får följa med ut till kunder redan första veckan. Det här är en väldigt rolig roll för rätt person med stort inflytande i ett sammanhang där du har väldigt bra förutsättningar att utvecklas och gå vidare i karriären.

Din profil
Du har troligtvis en bakgrund som utvecklare och erfarenhet av att leda projekt och/eller utvecklare. Vi tror att din personlighet är utåtriktad och driven, att du har skinn på näsan och är van att ta initiativ och leda. Du har en konsultativ inställning och vet vad det innebär att lyssna in behov och att tillsammans med kunder och utvecklare komma fram till bra, smarta lösningar. Du har ett stort intresse för applikationsutveckling och för framtida och nya tekniker. Du har tidigare erfarenheter från den digitala världen och trivs i ett händelserikt sammanhang med snabba beslutsvägar, ny teknologi och med duktiga och erfarna kollegor.

Vi söker dig som:

Tidigare erfarenhet av utveckling / projektledning
Behärskar svenska och engelska
Är utåtriktad, pedagogisk och som är en kamratlig kollega med integritet
Genuint intresse för och erfarenhet av utveckling/IT
Har du en akademisk examen är det en merit (alt. längre erfarenhet)

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Vår kund är multinationell strategisk IT-partner som drivs av kreativitet och framåtanda. De tillhandahåller egenutvecklad mjukvara genom mobila applikationer, systemintegrationer och konsulttjänster. De har en låg personalomsättning, många duktiga utvecklare, god lönsamhet och tillväxt genom eget kapital. Här har du möjlighet att påverka och utvecklas samt att på sikt ta ett större ansvar och utvecklas såväl kunskapsmässigt som på det personliga planet.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Mejla eller ring Anders Gustavsson, 0707900496

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.