Projektledare till Enfo

Enfo · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Enfo är ett drivet företag som alltid vill sina kunders bästa. De strävar efter att utveckla sin personal och se till att skapa en miljö som gör att de trivs och utvecklas, något som de fått flera utmärkelser för. Nu söker de tekniska projektledare och kanske är det just dig de söker!

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som teknisk projektledare kommer du att arbeta med att hjälpa kunder att driva teknikintensiva projekt i mål. Du kommer att ingå i en gruppering bestående av konsulter inom drift och utveckling. Vi kräver hög professionalism, men i gengäld får du ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stora möjlighet att påverka din situation, samtidigt som du utvecklar din kompetens i en inspirerande miljö. Du får frihet att anpassa arbetet till din egen vardag för att få ihop livspusslet samtidigt som du arbetar teknik i framkant hos välkända kunder.
Rollen innebär att du i ditt konsultteam, är ute hos kund och arbetar med såväl vidareutveckling som förvaltning i uppdrag. För att passa in hos våra kunder krävs att du har stor kunskap inom infrastrukturområdet och att du som person är du lösningsorienterad, analytisk och duktig på att skapa goda relationer med vår uppdragsgivare. Tidigare projekt som du har arbetat med är implementering av Office 365 och Azure, mjukvaru- och hårdvaru migreringar, redundans byggen och generella tekniska projekt inom infrastruktur.

Utbildning/erfarenhet

Din profil
Vi tror att Du har ett stort engagemang i Din profession som projektledare och att du framgångsrikt har ansvarat för olika typer av projekt inom infrastruktur-området. Ditt ledarskap kännetecknas av att följa uppsatta planer och nå målen, men även förmågan att vara lyhörd samt engagera och motivera medarbetarna i Din projektgrupp. Du har en strävan och en vilja att utvecklas, något som du delar med dig till andra. Du bör ha ett brett intresse för IT och teknik och en vilja att ta dig an nya områden.

Vi söker dig som har:
 • Flera års arbetslivserfarenhet som projektledare inom ett antal olika branscher
 • Erfarenhet av att vara projektledare inom infrastrukturprojekt
 • Erfarenhet av att driva både stora och små IT-projekt inom infrastruktur
 • Erfarenhet av etablerade projektmodeller såsom t.ex. PROPS eller PPS
 • Erfarenhet av agila metoder
 • Gärna certifierad inom projektledning, som exempelvis IPMA eller PMI
 • Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller motsvarande relevant akademisk examen
 • Förmåga att skapa en positiv stämning och entusiasmera medarbetare
 • Ett personligt driv och ambition att utveckla dig själv, kunden samt Sigma
 • God förmåga att skriftligt dokumentera ditt arbete i tydliga rapporter till kund
 • Har erfarenhet av att arbeta med och driva upphandlingar
Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Din personlighet
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
För att trivas med oss är du en entusiastisk och nyfiken person med en genuin passion för projektledning. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker och du har god samarbetsförmåga. Du föredrar att se möjligheter framför hinder. Du har även ett djupt intresse för teknik och ledarskap kombinerat med en stor social förmåga.
Du har en ambition att alltid ge det där lilla extra som skiljer dig från mängden. Du brinner för att jobba som konsult med kunden i fokus - och dessutom vill du som vi, ha kul på jobbet!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi är genuina, energiska och passionerade. Vi har modet att ge och ta ansvar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas. Hur gör vi det? Till exempel:Vi löser våra kunders utmaningar med en energisk och engagerad attityd. Och viktigast av allt, i en varm, rolig och trevlig arbetsmiljö.Vi omfamnar de kunskaper och färdigheter som finns hos våra medarbetare. Vi kommer aldrig att stå i vägen för någon som vill utvecklas och nå sina mål.Du får möjlighet att arbeta med utmärkta proffs och lära av dem. Vi tror att intressanta uppdrag och ansvarsområden kommer att vara de mest inspirerande möjliggörarna för din professionella utveckling.Det är därför Enfo är en av de bästa företagen att arbeta för enligt Universum och Great Place To Work