Projektledare till Copiad

Om jobbet

Brinner du för projektledning och vill ansvara för hela processer gällande fiber- och anläggningsarbete? Är du kommunikativ och har skinn på näsan? Då kan denna tjänst vara något för dig! Copiad Telecom Ab söker två projektledare som vill komma in och växa med företaget.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Copiads räkning två projektledare på heltid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Copiads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till stn04@academicwork.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Copiad. Copiads intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för projekt inom såväl fiber- som anläggningsarbete. Du kommer se till att projekten påbörjas och slutförs i tid samt samordna gruppens arbete så att alla inom projektet vet vad de ska göra och när. Du bestämmer själv hur du vill lägga upp ditt arbete inom allt från styrning, koordination, och dokumentation. Det viktiga är att alla lagar och regler följs till punkt och pricka.

Du kommer i början utav din anställning gå bredvid en kollega för att lära dig dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du kommer även att få en mentor som du kommer kunna bolla framgångar och motgångar med under ditt första år. Vidare kommer du även få minst en utbildning var 6:e månad ditt första år, detta för att du ska utvecklas så mycket som möjligt i din egna takt. Din tjänst kommer utgå från Stockholm men uppdragen kommer vara spridda i hela Sverige vilket gör att du ska vara bekväm med att resa.

Du kommer tillexempel att:
 • Leda projektet och de inblandade
 • Uppföljning av projekt och tidsplan
 • Kommunikation med kunder och underleverantörer
Den här tjänsten passar dig som vill ha en kommunikativ roll där du också får möjlighet att utvecklas inom din egna roll men även inom företaget. Copiad ser långsiktigt på denna tjänst och det är viktigt att du också gör det.

Vi söker dig som

Vi söker dig som antingen har en utbildning inom fiber, anläggning, bygg eller likande. Har du inte utbildning går det även bra om du har arbetet i en likande tjänst sedan innan. Eventuellt har du arbetat med bygg, projektering eller likande sedan innan och vill nu ta nästa steg inom din karriär.
 • har god datorvana och kan hantera PDF filer
 • tidigare erfarenhet av AutoCad
 • är flytande i svenska och engelska
 • 2-3års erfarenhet av projektledning inom fiber eller anläggning
Det är meriterande om du
* Utbildning inom relevant område

Som person är du kommunikativ, innovativtänkande och stresstålig. Arbetet kommer innebära en hög arbetsbelastning så det är viktigt att du är flexibel och har skinn på näsan. Då projekten är baserade runt om i Sverige är det viktigt att du gillar att resa och kan övernatta vid behov.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Copiad Telecom AB är ett företag som startade i slutet av 2014. De arbetar uteslutande inom projektering, projektledning / byggledning, besiktningsuppdrag inom anläggning och El- & Telekommunikation. Copiad Telecom AB vill att dem som anlitar dem skall uppleva hög kvalité och leveransprecision med stort engagemang i varje unikt uppdrag.