Projektledare till Construera

Om jobbet

Nu söker vi efter ytterligare en kompetent projektledare till vårt nybyggda kontor i Sollentuna som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.


Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 5 års relevant erfarenhet av byggbranschen varav minst 3 år i en ledande position samt att du innehar certifieringen BAS P och BAS U. Du besitter kunskapen för att på egen hand leda och driva projekt från start till mål. Du kommer bland annat ansvara för de ekonomiska och kalkylmässiga delarna och vi ser gärna att du tidigare varit delaktig i både budgetering och budgeteringsuppföljning, samt har erfarenhet av att arbeta med offerter och anbud.

Utöver de ovanstående kriterierna är det meriterande om du är ingenjör i grunden, har kunskap inom entreprenadjuridik samt arbetat mot LOU kunder, men det är inte ett krav.

Rollen

I rollen som projektledare hos oss kommer du ha ett övergripande ansvar för flera projekt samtidigt, antalet varierar beroende på uppdragens storlek. Det kommer att vara din uppgift att regelbundet upprätthålla kontakten mot beställare, agera problemlösande och arbeta proaktivt mot kunden samtidigt som du utför dokumentation under processens gång.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda rätt person en central roll i en organisation på stark frammarsch . Construera Sverige AB är ett tryggt och välmående företag med många ramavtal och stor orderingång. I dagsläget har vi ett 60 tal större projekt igång vilket också ger dig möjligheten att få arbeta brett och med varierande uppdrag. Ledorden för vår verksamhet är kvalité, professionalitet och långsiktiga relationer, delar du vårt tankesätt så är detta arbetsplatsen för dig.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Construera Sverige AB är ett modernt bygg och fullserviceföretag som varit verksamma på Stockholmsmarknaden sedan 2007. Vi har sedan starten byggt upp ett stabilt och tryggt företag med stark tillväxt, goda ekonomiska förutsättningar och bred tekniskt kompetens. 2012 blev vi utsedda till Gasellföretag för våra framgångar och har sedan dess fortsatt att växa båda kvalitativt och kvantitativt. Vi är anslutna till ID06 och medlemmar hos Svenska byggindustrier, byggmästareföreningen samt certifierade enligt BF9K. Vi brinner för att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder vilket också har varit en förutsättning för vår starka utveckling under de senaste åren.

Vår primära kundkrets hittar du främst bland statliga institutioner och kommunala myndigheter där vi idag har flera ramavtal och detta är en inriktning som vi vill fortsätta att arbeta och utvecklas inom. I dagsläget är vi ett 40tal anställda fördelade på huvudkontoret i Tullinge och vårt platskontor i Sollentuna.