Projektledare till Brand Factory för Rekrytering

Om jobbet

Företaget
Vår kund är Nordens ledande aktör inom grafisk- och visuell kommunikation. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom områden som varumärkesprofilering, skyltning, fordonsreklam, stortavlor, profilkläder, trycksaker, vepor med mera. Huvudkontoret ligger i Farsta, men de har även kontor på fler platser i Stockholm och på fler orter runt om i Sverige.
Just nu genomgår de en stor tillväxtresa då de slagits samman med ett annat företag, vilket skapar behov av utökad personalstyrka. Till deras huvudkontor söker de därför en senior projektledare som vill vara med på deras fortsatta resa frammåt.

Tjänsten
I rollen som projektledare blir din främsta uppgift att genom löpande kontakt med nyckelpersoner ansvara för leveransen till kunderna. Du ansvarar för att projekt och kampanjer genomförs på ett bra och lönsamt sätt. Som projektledare ingår du i ett team på ca 2-4 personer som bedriver olika projekt där det ingår operativt kundrelaterat arbete i form av offertförfrågningar, offertpresentationer, projektplanering samt fakturering m.m. Du samarbetar med bl.a säljare, montörer, inköpare och supportfunktioner. Det kommer att förekomma en del resor till de övriga kontoren i Stockholm, varpå körkort är ett krav. För denna roll blir du rekryterad av vår kund.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Du har erfarenhet av att leda en grupp
  • Du har mycket god systemvana och teknisk förståelse
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande, då det krävs i tjänsten
  • Du har B-körkort
  • Meriterande om du har erfarenhet av branschen
Personlighet
För denna tjänst söker vi dig som är organiserad, strukturerad och affärsmässig. Du är serviceorienterad, innehar en mycket god kommunikativ förmåga samt är en erfaren och duktigt ledare. Vidare har du lätt för att skaffa dig ett helhetsperspektiv, är trygg i dig själv och din roll som projektledare samt bidrar med en positiv energi.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Lovisa Torbacke, 08-586 22720

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.