Projektledare som kan kärlek, död och pengar

Om jobbet

Är du en prestigelös och snabblärd person som har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring eller i en koordinerande roll sedan tidigare. Tycker du om att arbeta med uppgifter av varierande slag där du producerar material och planerar aktiviteter självständigt? Då kan du vara den vi söker, välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Juristbyråns räkning en projektledare marknad till ett föräldravikariat.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Juristbyråns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Juristbyrån.

Arbetsuppgifter

Detta är chansen för dig som vill arbeta på en marknadsavdelning i en bransch med stor potential och göra den tillgänglig för svenska folket. Initialt kommer du att gå bredvid en medarbetare två veckor innan hennes föräldraledighet.
Som projektledare marknad kommer du att:
 • Ha löpande kontakt med reklambyrå, tryckerier och andra leverantörer för centrala marknadsaktiviteter
 • Producera enklare material i Indesign såsom annonser, utskick m.m.
 • Uppdatera webben och stötta digitala aktiviteter
 • Korrekturläsa material
Vi söker dig som
 • Har en examen inom exempelvis marknadsföring
 • Har arbetat i en liknande roll ca 1-2 år
 • Har erfarenhet av att arbeta med viss originalframställning och trycksaker
 • Har god social kompetens och trivs i en roll med många kontaktytor
Som person är du prestigelös, effektiv och engagerad i ditt arbete. Du har ett stort intresse för marknadsföring och är mån om att alltid leverera resultat snabbt utan att tumma på kvalitén. Vidare trivs du i en roll där du har stora kontaktytor och har god social kompetens.

Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: Heltid, tjänsten är ett vikariat t.o.m. april 2018
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

För mer information besök: Juristbyrån