Projektledare sökes till projektområdet Sjukhus

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Söker du din nästa utmaning inom en beställarorganisation? Vill du bidra till samhällsnytta? Locum söker nu en Projektledare med fokus på fastighetsteknik, underhållsprojekt, investeringsprojekt och verksamhetsinitierade projekt i sjukhus och vårdfastigheter runtom i Storstockholm.

Vi söker dig med erfarenhet av att leda byggprojekt och som inspireras av utmaningar i komplexa, teknikintensiva miljöer. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med projektområdeschef, projektchef och andra projektledare. Projektområde Sjukhus servar 24 olika objekt från Upplands-Väsby i norr till Västerhaninge i söder med kvalificerade projektlednings tjänster.

I rollen som projektledare kommer du att styra, planera, följa upp samt leda och koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. Du ansvarar för att projektet genomförs i enlighet med Locums byggprojektledningsprocess, gällande lagstiftning, uppdragsbeskrivning och kompletterande direktiv från projektägare alternativt från projektchefen samt för projektets styrande dokument och styrdokument fastigheter.

Vidare ingår:
  • Ansvar för att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet, miljö och ekonomi
  • Ansvar för rapportering av projektstatus och måluppfyllelse till projektägaren samt till projektområdeschef alternativt till projektchef
  • Ansvar för att löpande planera, styra och följa upp projektet genom samtliga skeden och att i projektplan och egenkontroll redovisa detta
  • Ansvar för att genomförande av projektet sker enligt Locums byggprojektledningsprocess och dess underprocesser i samtliga skeden
  • Ansvar för att rätt kompetens finns i projektet
  • Ansvar för överlämnande till projektägaren vid uppdragets slut
Erfarenhet, utbildning och person

Till den här rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av uppdragsledning, byggledning eller installationsledning för att sedan ha gått vidare till en mer renodlad projektledaroll. Har du kännedom om agil projektmetodik är det starkt meriterande.

Vi söker dig som är högskoleingenjör alternativt civilingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en god struktur i ditt arbete, är kreativ inom givna ramar. Du brinner för projektledning och skapar teamkänsla i de projekt du driver. Du har en god administrativ förmåga och en god förståelse för projektens ekonomi och tidsramar.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Åsa Nygårds 08-120 50 424 eller Susanna Hörler på 08-120 50 420.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Åsa Nygårds, 08-120 50 424

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Locum AB är Sveriges ledande fastighetsbolag för vårdmiljöer med ett fastighetsbestånd på cirka 2,1 miljoner m2 lokaler. Vårt uppdrag är att inom Stockholms läns landsting förvalta och utveckla vårdens fastigheter och lokaler och skapa största möjliga värde för vården. Vi hittar lösningar som motsvarar vårdgivarnas och patienternas behov genom att ta helhetsansvar och jobba i god samverkan och med hög kompetens med kunder och leverantörer.

Landstinget genomför nu en av de historiskt största satsningarna inom sjukvården i Stockholm och kommer investera ca 25 Mdr i sjukhusen de närmaste tio åren.

Locums värderingar är kundnytta, helhetsansvar och samverkan. Läs mer om oss på vår hemsida www.locum.se