Projektledare med passion för Employer Branding, HR och kommunikation

Om jobbet

Vet du vad som driver engagemang och skapar resultat? Vi söker dig som har kunskap och passion för HR och kommunikation och vill hjälpa våra kunder att i än högre utsträckning ta tillvara på sin viktigaste tillgång - medarbetarna. Vi är framgångsrika med fantastiska kunder, uppdrag och medarbetare. Men vi vill realisera vår potential och bli ännu bättre och större.

Skräddarsydda strategier och lysande idéer

Du får ansvar för att projektleda spännande uppdrag inom Employer Branding och Talent Management/Employee Engagement. Tillsammans med projektgruppen kommer du att ta fram strategier, lysande idéer, bärande koncept och rätt lösningar för våra kunder. Det innebär också att du alltid ska ligga steget före och aktivt arbeta med nya områden där dina kunder kan behöva vårt stöd.

Erfarenhet från större verksamheter, goda resultat och en stark konsultprofil

Du har högskoleexamen inom beteendevetenskap/HR eller motsvarande, tillsammans med flera års erfarenhet från projektledning samt arbete med HR och eventuellt kommunikation i större verksamheter. Självklart har du stor insikt i och kunskap inom Talent Management och Employer Branding och kan uppvisa goda resultat på genomförda arbeten inom dessa områden. Dessutom har du goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas är det viktigt att du har god ledarskapsförmåga och är tydlig, målfokuserad, lyhörd och engagerande. Du är en god kommunikatör, lyfter fram alla i projektgruppen och har lätt för att bygga förtroende och relationer. Dessutom är du kreativ och kan snabbt sätta dig in i en kund och dess målgrupp.

Vill du bli en del av vårt fantastiska gäng?

Vi är 23 medarbetare som sitter i superfina lokaler på Banérgatan. Vi värnar om att ha en bra balans mellan arbete och fritid och tror att effektivitet och engagemang skapar de bästa resultaten. Därför jobbar vi intensivt - 35 timmar i veckan. Här blir du en del av en laganda som präglas av passion för det vi gör och glädje över att leverera hög kvalitet.

Känns det här som rätt arbetsplats och rätt roll, skicka CV och personlig brev tilljobb@coreworkers.se. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Har du specifika frågor ang rollen är du välkommen att kontakta vår VD Fredrik Stranne på fredrik.stranne@coreworkers.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
HR & Personal
Underkategori
Projektledare
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget