Projektledare med ansvar för B2B events till Management Events

Om jobbet

Vi söker efter en projektledare som vill vara i daglig kontakt med de högsta beslutsfattarna på Sveriges 500 största företag och arbeta i en internationell koncern. Låter det intressant? Då kan det var dig vi söker till rollen som projektledare med ansvar för B2B events!

Management Events är ett finskägt globalt bolag som funnits på marknaden i 22 år och som varit verksamma i Sverige sedan 2004. Företaget erbjuder högkvalitativa forum som riktar sig till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina affärsnätverk, hålla sig uppdaterade gällande de senaste trenderna och lära sig mer om dagens leverantörslösningar av tjänster och service. Management Events har vid flera tillfällen utsetts till en av de 100 bästa arbetsplatserna i Europa av Great Place to Work Institute.

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för all kontakt med inbjudna beslutsfattare till aktuella events. Vid sidan av detta ansvarar du även för att skapa attraktiva program för dina events utifrån de senaste trenderna och utmaningarna inom respektive målgrupp.

Management Events arbetar tätt tillsammans för att nå högt uppsatta mål och säkerställa att deras evenemang håller hög kvalité. De är en växande, internationell organisation som erbjuder många intressanta möjligheter för din fortsatta personliga samt professionella utveckling.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är i början av din karriär, har ett stort driv och en fingertoppskänsla för kundservice. För att lyckas i rollen har du en god förmåga att arbeta parallellt med varierande uppgifter och effektivt planera din tid. Du har även en god förmåga att kommunicera med högt uppsatta beslutsfattare via telefon och email, men även genom personliga möten. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet av försäljning och då gärna inom B2B.

För att nå framgång är du affärsmässig och professionell i din roll samtidigt som du har en social personlighet med en god förmåga att hantera olika människor. Att du är resultatorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål ser vi som en självklarhet. Akademisk utbildning eller YH-utbildning är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och i skrift är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Management Events har utvecklat ett unikt koncept för att samla ledande beslutsfattare och lös-ningsleverantörer på ett sätt som ger värde för båda parter. De organiserar över 180 evenemang år-ligen i 11 länder, inklusive nordiska, DACH och Pan-europeiska evenemang.

Management Events grundades i Helsingfors 1994. Det är ett internationellt företag som sedan 2004 finns på den svenska marknaden. Det senaste kontoret öppnades upp i Singapore 2014.