Projektledare/konsult ekonomisystem

Om jobbet

Vi söker nu affärsinriktade projektledare/applikationskonsulter till vår konsultavdelning i Stockholm. Du kommer att arbeta med att implementera, anpassa, förvalta och utbilda i vår produkt Visma Control. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll, byggt av ekonomer för ekonomer. Läs mer om Visma Control på vår hemsida: www.visma.se/program/Visma-Control/.

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter då är det här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • parametersättning, implementation och driftsättning av Visma Control
  • genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet
  • genomföra uppgraderingar
  • designa kundanpassade lösningar tillsammans med kund och programmerare
  • dokumentera kundens anpassningar och driftsmiljö
  • genomföra felsökning hos kund
  • medverka till merförsäljning
Vi bedriver våra projekt med en väl inarbetad projektmodell, Visma Processen, vilken ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning.

Arbetet bedrivs till stor del på plats hos kunden varför du uppskattar närheten till kravställare och användare. Du tilltalas av att successivt växa in i en projektledarroll för de allt mer komplexa projekt som våra större kunder efterfrågar.

Viss del resor ingår i rollen.

Din bakgrund
Lämplig bakgrund är civilekonom eller liknande med praktisk erfarenhet av redovisningsarbete och ett stort systemintresse. Alternativt är du systemvetare med stor förståelse av ekonomiska resonemang.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din tjänst bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du måste ha en bra social förmåga och vara en god problemlösare. Om du har arbetat med Vismas produkter inom projekt- och ekonomiområdet är det meriterande, men inget krav

Vad erbjuder vi?
Hos Visma Software arbetar du med många intressanta och utvecklande projekt. Du har många trevliga och kompetenta kollegor på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi erbjuder en stimulerande miljö, varierande projekt och trevliga förmåner.

Ansökan
Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 30 november 2016. Visma Software eftersträvar jämn könsfördelning och ser gärna flera kvinnliga sökande.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta teamchef Maryam Dahan: maryam.dahan@visma.com eller 070-426 61 14
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Ekonomi
Underkategori
Projektledare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.