Projektledare inom marknadskommunikation

NCC · Marknadsföring · Sista dagen!

Om jobbet

Rollen hos oss
I rollen som projektledare är du ansvarig för att bygga upp, implementera och utveckla NCC:s kommunikationsstöd för vår viktigaste säljkanal - anbuden. Som projektledare guidar du verksamheten i att på bästa sätt beskriva och presentera våra lösningar på ett konkurrenskraftigt, kundtillvänt och attraktiv sätt.

Detta innebär bl.a. att du:
 • Omvärldsbevakar och trendspanar kring konkurrenskraftiga sätt att presentera NCC och våra lösningar
 • Är kommunikationsrådgivare gentemot verksamheten i prioriterade anbud
 • Initierar och utvecklar nya verktyg för innehåll och paketering
 • Säkerställer att verksamheten har tillgång till korrekta mallar och innehåll gällande NCC:s verksamhet och våra olika lösningar
 • Tar fram utbildningar i anbudspresentation
I rollen har du ett nära samarbete med affärsutveckling och försäljning i verksamheten, kommunikationsavdelningen och andra nyckelpersoner inom NCC. Du arbetar på både strategisk och operativ nivå.

Du ingår i ett arbetsteam bestående av sex personer och rapporterar till marknadskommunikationschefen för Sverige och har kontinuerliga avstämningar och möten. Den svenska kommunikationsavdelningen består av totalt 17 personer.

Dina erfarenheter
 • Högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande erfarenhet
 • 7-10 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation på såväl strategisk som operativ nivå
 • Arbetat på eller med större bolag
 • Erfaren projektledare
Dina egenskaper
 • God kommunikativ förmåga både skriftlig och muntligt
 • Trivs med att arbeta både strategiskt och operativt
 • Självständig och driven
 • Resultatorienterad
 • Kreativ och initiativrik
Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, fokus på hållbarhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och motiverade medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss kommer du att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!
För ytterligare information kontakta marknadskommunikationschef Linda Näsholm 08-585 526 50, eller HR-Specialist Rekrytering Matilda Lugnegård, 0702249896.

Placeringort: Stockholm
Registrera din ansökan nedan. Urval sker löpande dock senaste ansökningsdag är den 2016-12-09.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.