Projektledare inom IT till Datacenter i Stockholm

Om jobbet

Om du drivs av ständig utveckling och har ett naturligt affärsintresse kommer du trivas som Projektledare hos Datacenter i Stockholm.

Här får du som projektledare en utmanade och varierande vardag med både stora och små projekt inom IT i Stockholm. Du jobbar i en unik högpresterande miljö där du som person får möjlighet att planera, driva och leda projekt inom framtidens IT-affär.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här är du en nyckelperson på växande företag i en framtidsbransch som bygger på innovativa lösningar, säkerhet och långsiktighet. Du jobbar både nära dina nöjda kunder och leder framgångsrika projekt tillsammans med kollegor som delar din passion. Miljön på Datacenter har stundtals väldigt högt tempo, och ibland går vi hem trötta, men aldrig uttråkade.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Agera projektledare i varierade projekt inom IT-drift
  • Jobba nära kunderna i Stockholm och ditt team för att nå deadlines
  • Analysera och följa upp tidigare projekt så nästa blir bättre
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som projektledare kommer du bära ansvaret för planering, implementering och utförande av flera projekt inom Datacenters verksamhet. Du kommer jobba i ett team med två andra projektledare. Du kommer driva mellan 3-7 projekt parallellt med olika omfattningar. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas bäst i rollen är du prestigelös, ambitiös och ansvarsfull. Du motiveras av att nå resultat och har ett självklart servicefokus i alla projekt du tar dig an.

Du har:
  • Tidigare erfarenhet av projektledning inom IT
  • Teknisk kompetens inom IT
  • Det är meriterande om du har en utbildning inom projektledning
Här värderas också din positiva energi som du delar med dig till både kollegor och kunder. Det är det är meriterande om du har kunskaper om kommunikation och nätverk, uppsättning av servrar och drift av kunders system då projekt du drivet oftast handlar om det. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande. Om du lockas av detta är du varmt välkommen till ett team som har kul på jobbet och tar emot dig med öppna armar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.