Projektledare inom fordonsbranschen till spännande teknikbolag!

Om jobbet

Är du utbildad civilingenjör med erfarenhet av fordonsbranschen? Har du erfarenhet av projektledning? Är du en kommunikativ person som tycker om utmaningar och brinner för utveckling? Då passar du förmodligen som Projektledare med inriktning mot fordonsbranschen! Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Projektledare. Företaget är ett spännande teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom projektledning, industridesign, mekanik, beräkning, elektronik/mjukvara och produktionsteknik till exempel. De är ett värderingsstyrt företag som tror på kraften hos ett team, framförallt team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar som störst. Skriver du under på dessa värderingar och tror att det är nyckeln till framgång så kommer du troligen trivas på företaget!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att arbeta som konsult hos kunder inom fordonsbranschen och i dess olika uppdrag. Mycket av din tid kommer att vara förlagd ute hos kund men annars på kontoret i Vasastan i Stockholm.

I din roll som Projektledare kommer du att arbeta fokuserat mot utvecklingsprojekt inom fordonsbranschen. Du kommer att driva och leda projekt samt ansvara för att dessa utförs i enlighet med utsatta mål. Du kommer att upprätta tidsplaner och budgetar samt ansvara för att projekten utförs i enlighet med dessa. Som projektledare kommer du också att arbeta med att utveckla och coacha dina projektmedarbetare för att tillsammans skapa goda förutsättningar att genomföra projekten med goda resultat.

Tjänsten passar dig som tycker om att driva och leda projekt och som har en god kommunikationsförmåga både på svenska och på engelska. Den passar också dig som har driv och viljan att utvecklas tillsammans med dina medarbetare och kunder.

Vi söker dig som
 • Är utbildad civilingenjör inom lämplig inriktning
 • Har arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen
 • Har minst ett års erfarenhet av projektledning
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då du kommer att kommunicera med kunder på båda språken
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av verifiering, testning eller kravhantering
 • Har erfarenhet av quality control, kvalitetssäkring eller riskhantering
 • Har erfarenhet av motorutveckling, motorprovning eller mjukvaruvalidering
Som person är du flexibel och stresstålig då du kommer att arbeta i en händelserik miljö fylld av utmaningar. Du bidrar med ditt driv och din förmåga att ta egna initiativ till utveckling. Du är kommunikativ och ansvarstagande och tar gärna på dig rollen att leda och koordinera på arbetsplatsen.

Övrig information
 • Start: så snart som möjligt enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Vasastan
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund är ett konsultföretag inom teknik och ledarskap specialiserat på utveckling av produkter, anläggningar och produktion. Företaget är framförallt verksamt inom Life Science, Fordon, Transport, Försvar, Energi, Förpackning och Industri.