Projektledare bygg- & bostadsexploatering till Derome

Derome · Marknadsföring · 14 dec

Om jobbet

Derome Mark & Bostad ingår i affärsområde Derome Hus. Derome Hus AB bygger nationellt omkring 1300 bostäder och omsätter drygt 1 miljard kronor per år. Derome Mark & Bostad Mälardalen bygger ca 100 bostäder om året och omsätter 300 miljoner kronor och har många spännande projekt under byggnation och planering. Nu behöver vi förstärkning av projektledare som är på hugget.

Som projektledare på Derome Mark & Bostad driver du, från ax till limpa, affärsmässigt utbyggnaden av bostadsområden med ansvar för projektets kunder, ekonomi, tidplan och kvalitet. Projektledaren samordnar byggherrens, entreprenörernas, arkitektens, konstruktörens, konsulternas och kvalitetsansvarigs uppgifter och insatser, så att byggprojektet avlöper som det ska. Huvuduppgifter är projektledning, kalkylering, projektering, upphandling, kundkontakter, och service, inköp och byggledning. Som projektledare ansvarar du för att rätt produkt levereras i rätt tid, till rätt kvalité och rätt kostnad.

Derome Mark & Bostad är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Vem är du?

För att trivas i rollen som projektledare hos Derome har du goda ledaregenskaper, är drivande, strukturerad och noggrann. Du är en coachande lagspelare med stor social kompetens.

Du som söker ska ha flerårig erfarenhet från likande tjänst eller från produktion av mindre eller större byggprojekt och gärna en byggteknisk utbildning. Vidare har du goda kunskaper i entreprenadjuridik, ritningsgranskning och administration.

Våra kärnvärden Drivkraft, Enkelhet, Långsiktighet och Miljömedvetenhet stämmer in på dig.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Derome Mark & Bostad med Experis Engineering. För mer information är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Johanna Lindstedt på 08-764 25 32. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Derome Mark & Bostad är en stolt trähustillverkare som ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri med anor från 1946. Trä är den gröna tråden i verksamheten och här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Deromegruppen sysselsätter 1600 personer och omsätter 5,1 miljarder. Inom Deromegruppen finns de fyra affärsområdena Derome Timber, Derome Byggvaror och träteknik, Derome Hus och Derome Förvaltning. Läs gärna mer på: http://www.deromemarkbostad.se