Projektledare

Om jobbet

Vill du arbeta i en kreativ miljö där vi tillsammans skapar de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige?

Nu söker vi projektledare med intresse och erfarenhet av byggentreprenader.

Arbetet med att projektleda våra byggprojekt innebär ett spännande ansvar för att Strängbetong ska fortsätta vara Sveriges ledande stombyggnadsföretag. Projekt ansvarar för att våra byggprojekt genomförs enligt kontraktet, i tid och med rätt ekonomi.

Vi tror på våra medarbetare. Hos oss får du chansen att utvecklas som projektledare samtidigt som du har en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och utmaningar.

I rollen som projektledare driver du projektet från kontrakt till slutbesiktning.
Du ingår i en grupp med sju projektledare i Stockholm och rapporterar till projektchefen. Projektledaren arbetar i projekt av olika komplexitet som varierar i omfattning och karaktär. Det kan vara ett bostadsprojekt i Hagastaden, en byggnad för experimentell forskning i Solna eller ett parkeringshus i Sickla.

I ditt arbete har du mycket kontakt med våra kunder. Internt samverkar du främst med vår projekteringsledare och montageorganisationen men också med affärsansvarig, kalkylingenjör, konstruktör och produktionsplanerare i våra produktionsanläggningar.

Projektledaren ansvarar för projektets kvalitet, ekonomi och tidplan. Du är spindeln i nätet och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • planera och leda projekt och följa upp projektplanerna
  • vara Strängbetongs representant och ansikte utåt under entreprenaden
  • delta på externa och interna möten
  • bevaka eventuella förändringar i projekt och redovisa konsekvenser såväl internt som för kund
Vi söker dig med relevant utbildning och minst tre års erfarenhet av entreprenadverksamhet. Som person är du affärsmässig, kommunikativ och målorienterad. Du trivs i att arbeta i team och driva projekt framåt. Du tar initiativ, följer upp, motiverar och engagerar projektets medlemmar. Du gillar att arbeta i en kreativ miljö där du får möjlighet att sätta din prägel på projekten du arbetar med.

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Hos oss arbetar cirka 1200 personer inom olika arbetsområden - allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Vid frågor kontakta Projektchef Cecilia Seavers 08-6158241.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Ring Cecilia Seavers, 08-6158241

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vi bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Utgångspunkten är färdiga koncept för varje byggnadstyp som vi sedan anpassar utifrån projektets förutsättningar och de behov du har som kund. Betongelementen tillverkar vi i våra produktionsanläggningar varpå vi transporterar de färdiga delarna till byggarbetsplatsen och monterar ihop dem där huset ska stå.