Projektledarassistent

Om jobbet

Vi söker efter en ung hungrig person som kan hjälpa oss då vi ska expandera! Jobbet innefattar mycket varierade arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Från att sköta det administrativa arbetet på kontoret och i projekten till att vara på arbetsplatsen och lösa praktiska problem. Du kommer även vara inblandad i upphandling av underentreprenörer, inköp av material, mängdning av projekt, slutbesiktningar och mycket mer. I detta jobb är problemlösning vardag varav man behöver kunna ta stort eget ansvar och hitta lösningar.

För att passa in i denna roll ska man ha en stark känsla för multi-tasking och prioritering. Man bör vara lösningsorienterad och ha lätt för att lära sig. Då man har mycket kontakt både internt och externt behöver man ha en social förmåga och inte dra sig för att skapa nya kontakter.

Detta jobb passar perfekt för dig som är nyexaminerad från en byggteknisk linje eller har liknande tidigare erfarenhet. För rätt person finns stora möjligheter för utökat ansvar och utveckling. Låter det intressant?
Skicka in ditt CV och personliga brev till oss!

Krav:

B-körkort

Svenska eller engelska

Meriterande:

Tidigare erfarenhet

Byggteknisk utbildning
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

Majoni är verksamt inom tre huvudområden: utförandeentreprenad, totalentreprenad och bemanning. Vi satsar nu främst på totalentreprenaddelen för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning för både större och mindre projekt. Börja arbeta hos oss och var med och utvecklas tillsammans med företaget!

Kontoret är för tillfället beläget på Prästkragens väg 15, 132 45 Saltsjö-Boo, men kommer inom snar framtida att flyttas.


Hitta hit

Visa var