Projektledande koordinator till utbildningsföretag i försäkringsbranschen

Om jobbet

Har du erfarenhet av försäkringsbranschen och är redo för att ta nästa kliv in i en omväxlande och utvecklande roll som projektledande koordinator? Här får du som ytterst ansvarig för planering och genomförande av olika event chansen att knyta ett brett kontaktnät och säkerställa kompetensutveckling i branschen. Utöver att leda hela projekt från start till slut får du också medverka i utvecklingen av befintliga utbildningar och program.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en projektledande koordinator. Vår kund är ett utbildningsföretag i försäkringsbranschen och i rollen som projektledande koordinator är du den som planerar, genomför, utvärderar samt säkerställer kvalitet och leverans när det kommer till de utbildningar, event och seminarium som organisationen håller i. Syftet med dessa event är att bidra till kompetensutvecklingen inom försäkringsbranschen.

Anledningen till denna rekrytering är först och främst ett vikariat för en projektledare som ska gå på föräldraledighet. I dagsläget är de två projektledande koordinatorer, men vår kund ser att de på sikt ska utöka sitt team, varpå det finns goda chanser till en långsiktig anställning direkt hos dem. Arbetar gör du ifrån deras fräscha lokaler på Östermalm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledande koordinator kommer du att ansvara för att leda ett stort antal utbildningsarrangemang, seminarier och medlemsmöten. Tjänsten är omväxlande och du ges ansvar för hela processen från bokning av föreläsare och lokaler, införsäljning och värdskap vid genomförande samt utvärdering. Du kommer att sätta ihop ett team inför varje event med bl.a. en moderator som håller i eventet, men du är ytterst ansvarig för att såväl planera som att genomföra. I din roll har du således mycket externa kontakter med föreläsare och kursdeltagare. Tillsammans med dina kollegor medverkar du också i utvecklingen av befintliga och nya utbildningar, program och seminarier.

Tjänsten passar dig som har insikt i försäkringsbranschen och som nu är sugen på att vidareutvecklas och ta ditt nästa karriärskliv.

Vi söker dig som
  • Har en akademisk examen inom relevant område
  • Har 1-2 års erfarenhet av projektledning, gärna inom utbildningsarrangemang eller motsvarande
  • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet i försäkringsbranschen
Det är meriterande om du

* Har arbetat i en liknande projektledarroll inom just försäkringsbranschen

Som person har du ett prestigelöst förhållningssätt och en hög servicekänsla. I och med att du är spindeln i nätet är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och självständigt driver arbetet framåt hela tiden. Vidare är du såväl analytisk som kommunikativ och utåtriktad då de varierade arbetsuppgifterna ställer krav på båda delar.

Övrig information
  • Start: 1 november, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid 6 månader, med god chans till överrekrytering
  • Placering: Östermalm, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Marknadsföring
Underkategori
Projektledare
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är en förening som verkar för en sund och ändamålsenlig utveckling av försäkringsbranschen. Genom utbildningar, seminarier, möten, resor och stipendier bidrar de till kompetensutveckling i branschen.