Projektkoordinator till internationellt bolag

Om jobbet

Är du en driven och social person som trivs med att jobba i team? Är du van att jobba med många olika arbetsuppgifter utan att detaljerna blir lidande? Då har vi ett passande uppdrag för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som projektkoordinator hos vår kund kommer innefatta ledning av interna projekt samt behovsanalys och personalplanering. Vidare kommer du att arbeta med implementering av uppdateringar och förändringar i de nuvarande processerna, samt förbättringar av dessa. I rollen som projektkoordinator hos vår kund kommer stort fokus att ligga på att förse den globala leveransavdelningen med kort- och långsiktiga behovsprognoser. Rollen kräver att du skapar nya och underhåller redan existerande relationer med svenska och internationella stakeholders.

Om dig
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen, och har tidigare erfarenhet av att jobba med projektadministration. Vidare ser vi gärna att du är van vid att arbeta i ett högt tempo. Din förmåga att jobba proaktivt och med flera projekt parallellt kommer väl till pass, liksom din flexibilitet och vana att kastas mellan uppgifter. Vi tror att du är en nyfiken person som är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du är serviceminded och har ett öga för detaljer. Med dina goda kunskaper i Microsoft Office paketet kommer du snabbt in i dina arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Du är en strukturerad person som får saker gjorda. Din goda sociala förmåga kommer väl till pass både i relationen till kunder och när du arbetar i olika team.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som projektkoordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos vår kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du attbli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.