Projektinköpare till Besqab!

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Besqab växer och satsar för framtiden. Vi har flera nya och spännande projekt på gång och behöver därför anställa ytterligare en projektinköpare.

Besqab fortsätter att växa på Stockholms bostadsmarknad. Vi är idag drygt 100 personer anställda i bolaget och är sedan 2014 noterade på NASDAQ OMX. Vårt arbete spänner över hela processen från ax till limpa och oavsett projektens storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

Vi arbetar med bostadsutveckling inom tre affärsområden: Projektutveckling Bostad, Construction Management (projektledning med totalansvar för hela byggprocessen på uppdrag av extern beställare) samt Fastighetsutveckling av vårdbostäder. Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala län.

Till Besqab söker vi nu en Projektinköpare med främsta uppgift att stötta och driva inköpsarbetet i befintliga och kommande projekt i Stockholm. Tillsammans med en kollega ansvarar du för att säkerställa bra och effektiva inköp i varje enskilt projekt. Du kommer vara delaktig i hela inköpsprocessen men även till viss del i projektering, försäljning och uppföljning.

I rollen ingår att:
  • Arbeta med anbudsprocesser, identifiera och kvalitetssäkra leverantörer
  • Arbeta med förfrågningsunderlag och anbudsutvärderingar
  • Driva förhandlingar med leverantör och underentreprenör
  • Ansvara för kontraktsskrivningar
  • Ansvara för och även göra vissa inköp i projekten med stöd av platschef och projektledare
  • Leda upphandlingsmöten
  • Vara delaktig från tidigt skede fram till projektslut
Besqab som företag präglas av ett gott samarbetsklimat med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Under flertalet år har den årliga NMI-undersökningen visat på nöjda medarbetare och då framförallt tack vare den goda stämning, öppenhet och hjälpsamhet som råder. I början av året utsågs man också till det bostadsbolag som har nöjdast kunder.

Besqab har sitt huvudkontor i Täby där denna tjänst även är placerad och flyttar under 2017 in i nybyggda lokaler vid Mörby Centrum.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du tidigare har arbetat i en motsvarande roll på ett byggbolag under minst två år. Alternativt har du arbetat som arbetsledare/platschef med inköpsansvar under minst fem år och ser detta som nästa steg i din karriär.

Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning inom bygg alt ekonomi. Du har god kunskap i entreprenadjuridik och har tidigare kommit i kontakt med förekommande regelverk såsom AB och ABT. Det är även meriterande med kunskap och erfarenheter kring upphandlingar enligt LOU. Vidare har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är affärsmässig och drivs av att säkerställa produkt och kostnad.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är av stor vikt att du trivs i en organisation där samarbete är en stor del av din vardag och där ditt personliga engagemang är avgörande. Vi söker dig som är drivande och som trivs med att ha många kontaktytor både internt som externt.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Besqab med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Ring Carolina Eskengren, 08-120 50 427

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.