Projektingenjör till Växellådsmontering

Om jobbet

Är du ingenjör med viljan att vara med och påverka och förändra? Låter det intressant att var med och bygga framtidens industri på ett företag som är världsledande inom hållbara transporter? Har du arbetslivserfarenhet och känner att du vill ha nya utmaningar och utvecklas vidare? Då ska du fortsätta läsa och söka tjänsten som projektingenjör på Scanias växellådsmontering!

Växellådsmonteringen i Södertälje står inför flera utmanande förändringar kopplade mot framtidens drivlina och kunder. Transmissionsmonteringen producerar idag växellådor och axlar till Scanias chassimonteringarna i Zwolle, Angers och Södertälje samt växellådor till MANs chassimonteringar i Europa.

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör är du med hela vägen från idé, genom kravställning och upphandling till installation och driftsättning. Du är ansvarig för att utveckla och följa upp förändringar av tilldelade delar av monteringsprocessen och har stor möjlighet att påverka slutresultatet. Du kommer vara en del av en nybildad projektgrupp och jobba ihop med andra projektledare och projektingenjörer med liknande arbetsuppgifter. Projektet väntas pågå 4-5 år.

Ditt ansvar som projektingenjör är bl.a:
  • Planera, leda och följa upp produktionstekniska projekt
  • Anskaffa och införa ny utrustning
  • Omställning och balansering av befintlig utrustning
Din profil

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör. Du har ett par års erfarenhet av arbete liknande detta. Erfarenhet av produktionsteknisk projektledning i tillverkningsindustrin är meriterande.

För att trivas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga och vara öppen och utåtriktad. Du har förmåga att strukturera och hantera många olika arbetsuppgifter och många kontakter. Vi vill hitta dig som är en tydlig kravställare och som är duktig på att följa upp och rapportera så att dina leveranser blir enligt förväntan. Du har lätt för att kommunicera och behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Som projektingenjör får du en mycket bra start på en karriär inom Scania. Du kommer jobba tvärfunktionellt, knyta kontakter och lära känna företaget och efter några år kan du vara redo för nästa steg i karriären. Du kan fördjupa dig inom teknik, prova ledarrollen eller bredda dig inom någon annan funktion som du är intresserad av.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

För ytterligare information

Du välkommen att kontakta Christer Halling (Gruppchef projekt), 08-553 861 28.Ansökan


Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Intervjuer kommer hållas fortlöpande under ansökningsperioden.

Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Scanias Jobbid och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.