Projektingenjör till Helm

Om jobbet

Är du en strukturerad och målmedveten ingenjör med skinn på näsan? Brinner du för byggledning och har 1-3 års erfarenhet av att vara med i processen från början till slut, både gällande hus- och anläggningsarbete? Denna tjänst ger dig möjlighet att introduceras och utvecklas inom bygg- och projektledning.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Helms räkning en projektingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Helms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Helm. Helms intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du bistå delprojektledare med att byggleda projekt inom såväl hus- och anläggningsarbete. Främst kommer du att vara involverad i att bistå delprojektledare för ett stort om- och tillbyggnadsprojekt i centrala Stockholm. Du kommer arbeta självständigt med enklare utredningar, såväl tekniska som ekonomiska konsekvensutredningar.

Du kommer exempelvis arbeta med:
 • Byggplatsuppföljning och kontroll
 • Kontroll av underlag från entreprenör
 • Dokumentation och protokollskrivande utifrån byggarbetet samt genomförda möten
Den här tjänsten passar dig som vill utvecklas inom byggledning. Du arbetar i en mindre grupp, men har ett stort gäng kollegor att utbyta kunskap med bred kunskap inom branschen.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg eller kvalitet och miljö.
 • Har 1-3 års erfarenhet av att arbeta med projekt inom bygg- och anläggningsbranschen och ser tjänsten som ett perfekt nästa steg i din karriär.
 • Är flytande i svenska såväl i tal som i skrift, då merparten av kommunikationen inom företaget sker på svenska.
Som person är du driven och strukturerad. Detta då det är viktigt att ha ordning på regler och protokoll och samtidigt koordinera och föra byggprojekten framåt inom de områden man är ansvarig. Vidare måste du tycka om att ta egna initiativ och vara prestigelös i att ha arbetsuppgifter som är både mer och mindre kvalificerade.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid 1 år med goda chanser till överrekrytering hos Helm
 • Placering: Stockholm, Kungsholmen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Helm är ett företag som erbjuder konsulttjänster i byggprocessens alla faser. Deras mål är att bygga långsiktiga relationer till alla kunder för att kunna hjälpa dem på bästa sätt. De har 40 konsulter i dagsläget och har funnits på marknaden sedan 2007. Du har nu möjlighet att bli en del av detta drivna och engagerade team som sitter i nybyggda och fräscha lokaler på Kungsholmen i Stockholm.