Projektingenjör till det snabbväxande entreprenadbolaget Zengun

Om jobbet

Är du i början av din karriär som projektingenjör? Har du även några års erfarenhet från byggbranschen och vill vara med och utveckla och driva bygg- och fastighetsbranschen framåt? Har du dessutom ett intresse för ekonomi och ett affärsmässigt fokus? Då kan det här vara tjänsten för dig! Zengun erbjuder en spännande tjänst där du får möjligheten att arbeta på ett snabbväxande och roligt företag med en duktig ledning och välkända kunder. Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

För Zenguns räkning söker vi nu en projektingenjör med ett till två års erfarenhet som projektingenjör, gärna från byggbranschen. Vill du komma till ett ungt och hungrigt företag som bedriver entreprenadverksamhet i väl valda verksamheter inom bygg- och fastighetsbranschen så kan den här tjänsten vara något för dig. Hos Zengun blandas erfarenhet med ungdomlig hunger på ett mycket dynamiskt och spännande sätt. Företaget startades 2009 men har vuxit i raketfart och omsätter redan över en miljard.

Du kommer att arbeta i ett stort projekt i centrala Stockholm tillsammans med projektchefer och projektledare där du kommer att arbeta med ekonomisk uppföljning och stötta projektchefen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer till en början att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Zengun under 6 månader. Därefter finns det stora möjligheter till en överrekrytering om det känns bra för båda parter.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att arbeta med ekonomisk uppföljning i projekten. Du kommer exempelvis att ha uppföljningsmöten med produktionen för att säkerställa alla kostnader inför den slutgiltiga prognosen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
 • Ekonomistyrning av underleverantörer
 • Prognosarbete månadsvis
 • Uppföljning av kostnader för projekten
 • Möten med produktionen
 • Att stötta senior projektchef med vanligt förekomna administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som har byggbakgrund och en förståelse för ekonomi. Du är i början av din karriär och vill komma till ett ungt, drivet bolag i framkant. Börjar du arbeta hos Zengun får du vara med och skapa, jobba brett och lära dig mycket.

Vi söker dig som
 • Är examinerad ingenjör, inriktning inom bygg
 • Har 1-2 års erfarenhet från byggbranschen som projektingenjör, assisterande projektledare alternativt annan relevant bakgrund som vi anser likvärdig
 • Har goda kunskaper i Excel då det används dagligen vid prognos- och uppföljningsarbetet
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska då du kommer att kommunicera dagligen på båda språken med kollegor och underleverantörer.
 • Har ett intresse och en förståelse för ekonomi
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med prognosarbete tidigare.

Som person är du driven och ansvarstagande samt har en positiv attityd. Du är ödmjuk och har en vilja att lära och utvecklas. Då du kommer att arbeta med ekonomisk uppföljning i projekten ser vi även att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt med ett intresse för detaljer och siffror. För att lyckas i rollen är du även orädd och vågar ta för dig!
 • Start: November
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Läs mer om Zengun här Zengun