Projektingenjör Grundläggning Nord - Stockholm

Om jobbet

Projektingenjör Grundläggning Nord - Stockholm

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering.

Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi står inför några av våra största infrastrukturprojekt. Vi söker nu en driven projektingenjör som vill vara och skapa Stockholms framtid!

Vi söker dig som vill vara projektets sammanhållande länk

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektchef och produktionsledning, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.
Du bygger nätverk och skapar goda relationer inom och utanför organisationen för att bidra till nya affärer och svarar självständigt för uppgifter inom planering, uppföljning, logistik, inköp och löpande ekonomistyrning. Det är meriterande om du jobbat med mängdreglering.

En lagspelare med öga för detaljer

Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med inköp, planering eller ekonomi och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och/eller kalkylprogram.
Som person är du noggrann och kan gå in på detaljer samtidigt som du har lätt för att se helheten. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad.
Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Varför Skanska?
På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt.
Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.
Låter detta som en utmaning som passar dig?

Ansök idag

eller senast 2016-12-31 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Vid frågor om rekryteringsprocess och tjänsterna är du välkommen att ta kontakt med Johan Guthe, Distriktschef Nord på 010-449 03 02 eller Karin Scarlini, HR partner på 010-448 25 76.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.