Projektekonom inom marknadsföring till Visa Europe

Visa Europe · Ekonomi · 22 dec

Om jobbet

Är du en självgående teamplayer som tycker om att arbeta med flera uppgifter parallellt? Då kan du vara den vi söker! Till Visa Europe söker vi nu en projektekonom inom marknadsföring.

Visa är ett teknologi- och betalningsföretag som tillhandahåller varumärket, systemen, tjänsterna och reglerna som gör elektroniska betalningar möjliga mellan miljontals europeiska konsumenter, detaljhandlare och företag. Tjänsten, som är en hyr-först-lösning påbörjas enligt överenskommelse och är placerad i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Rollen som projektekonom består av två olika delar fördelade mellan ekonomi- och marknad med tyngdpunkten på ekonomi. Inom ekonomisegmentet kommer du registrera och hantera företagets alla fakturor. Vidare kommer du genomföra månadsbokslut, avstämningar samt vara ansvarig för prognoser och budget för kontoret.

Inom marknadsområdet kommer du vara delaktig som ett stöd till marknadsavdelningen i deras kampanjarbete gällande budget och processer. Du kommer hantera marknadsbudgeten för norden där du bland annat har ett ansvarar för rapportering, prognoser, bokningar och uppföljningar samt administration kring kontrakt, bokföringstekniska frågor etc. Vi söker någon som har en förståelse för flöden och kan se till helheten för bästa tänkbara placeringar.

Inom båda delarna kommer du ansvara för processer rörande upphandling, moms, leverantörer, betalningsprocesser, avtal samt övriga överenskommelser.

Vissa andra kontorsadministrativa arbetsuppgifter förekommer.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning som marknadsekonom eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av arbete i en liknande roll. Då stor del av arbetet sker på engelska är professionella yrkeskunskaper i tal och skrift ett krav liksom goda kunskaper i svenska. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel. Du har tidigare arbetat i en delad roll där du hanterar flera uppgifter parallellt i ett internationellt företag.

Som person är du strukturerad, proaktiv och prestigelös. Du tycker om att driva ditt arbete självständigt framåt, men är samtidigt relationsskapande och trivs med många kontaktytor. Du är van att driva din fråga i formella sammanhang och är noggrann till sista raden.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Vi utfärdar inte kort och värvar inte detaljhandlare. Vi beslutar inte om de avgifter som konsumenter och företag betalar, utan det gör medlemmarna i Visa Europe som tillhandahåller betalningstjänsterna.