Projektcontroller till offentlig verksamhet

Om jobbet

Vi söker just nu en Projektcontroller till vår kund inom offentlig sektor. Uppdraget är tänkt att börja 7:a december och pågå fram till och med sommaren 2017 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som projektcontroller leder och planerar du projektets prognoshantering, uppföljning och rapportering (projektredovisning) för hela delprojektet vilket bl.a. innebär att säkerställa kontinuerlig uppföljning inom delprojekten av ekonomi, tider, risker, och kvalitet.

Du sammanställa delprojektens månads-, tertial och årsrapporter, analyserar och sammanfattar i projektets rapport (inkluderar mer än bara ekonomi).

Ansvara för den löpande kommunikationen med controller eller motsvarande

Ger stöd och ledning till och övriga medarbetare I projektet inom ekonomi- och prognosfrågor eller i användningen av ekonomi- och redovisningssystem.

Ha en aktiv del i riskarbetet i projektet.

Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom ekonomi / bygg eller utbildning och erfarenhet som bedöms som likvärdig.
  • Behärska grundläggande metoder och verktyg för uppföljning och ekonomistyrning. Det innebär goda kunskaper och färdigheter att hantera system såsom MS Office, Agresso, MS Project, webforum eller liknande.
  • minst 3 år erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen från liknande uppdrag.
Dina personliga egenskaper: Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid vara välkomna. Du trivs också med ordning och reda. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Johny Ekvall | johny.ekvall@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; projekt ;controller ; projektcontroller; ekonomi ; projektledare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget