Projektchef Affär - Hus Stockholm

Skanska · Bygg & Hantverk · 2 dec

Om jobbet

Inom Skanskas husverksamhet i Stockholm finns två regioner med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat hotell, skolor, kontor, sjukhus och laboratorier - med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra regioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Projektchef Affär

För att skapa ett lönsamt och lyckat projekt måste vi förstå våra kunder och den marknad som vi befinner oss på. Med denna förståelse kan vi skapa rätt team, rätt projekt och fokusera på de kunder som är rätt för oss. För att kunna stärka vår förmåga att mer långsiktigt möta vår kund och marknad söker vi nu någon för rollen Projektchef Affär till vår husverksamhet i Stockholm.

Du kan marknaden och ser till att vi ständigt vässar våra affärer

Du driver distriktets anbudsarbete och bidrar till att vi vinner viktiga projekt, såsom Grand Royal Hotell, Solna United, Nationalmuseum eller Biomedicum. Du ser samtidigt till att vi anpassar oss till förändringar på marknaden, att vi ständigt vässar våra affärer och bidrar till samhällsutvecklingen.

Som Projektchef Affär är du projektorganisationens länk till marknaden. Du ansvarar för samordning av distriktets kund- och marknadsarbete och deltar i regionens övergripande affärsutveckling, vilken samordnas av distriktschef affär. Ditt arbete är utåtriktat och du bygger ett stort kontaktnät med marknadens aktörer och såväl regioner som supportfunktioner inom Skanska.

Du vill möta kunden och skapa affärer

Du trivs som bäst när du får nyttja din förmåga att självständigt skapa, upprätthålla och utveckla affärer och kundrelationer. Du lyckas med detta utifrån ett starkt mål- och resultatfokus, en stark uthållighet och ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du har flera års erfarenhet av kund- och marknadsarbete, projektledning, anbudsarbete och har förståelse för ett byggprojekts olika skeden. Vidare ser vi att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Skanska har höga mål för hållbarhet, etik, säkerhet och mångfald och det är viktigt att du är en genuin bärare av våra värderingar.

Är du den vi söker efter?

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 3 November 2016. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Anders Enström, telefon: 010-44 92 004.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.