Om jobbet

Region Bygg Öst 1´s verksamhetsinriktning är nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och skolor i Stockholm, Uppsala och på Gotland samt nybyggnation av bostäder i Uppsala och på Gotland. Vi behöver nu stärka en av våra arbetschefsgrupper i Stockholm med en projektchef.

Som Projektchef har du ett huvudansvar för respektive kunduppdrag i projektet. I dina arbetsuppgifter ingår att driva affär och projekt utifrån vår affärsplan, kontraktsadministration och produktleverans mot våra kunder samt att säkerställa företagets processer och överlämningar i projekten. Du driver också projektering och sköter ekonomisk rapportering mot kund.

Ansvaret omfattar att bistå arbetschef i affärsgränssnittet samt att ansvara för det ekonomiska resultatet i affärer och projekt. Du har kund-, miljö och kvalitetsansvar inom ramen för projektet och du bär ansvaret som Bas-U. Vidare har du det övergripande ansvaret för att fastställda krav- och handlingsprogram följs samt att kundrelationer skapas och upprätthålls.

Vi tror att du har en teknisk utbildning gärna på högskolenivå och minst fem års erfarenhet från liknande roller, gärna med erfarenhet som projektledare, platschef eller projektchef.

Det är viktigt att du trivs med kundkontakter och att du inte räds nya utmaningar samt att du har dokumenterat goda ledaregenskaper. Du har en stark förmåga att skapa goda relationer med både befintliga och nya kunder.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga, eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden slut. Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Catharina Lindén, arbetschef, 0702 36 89 09,
Mia Dahlström, personalchef, 0733-37 28 22,
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Ring Catharina Lindén, arbetschef, 0702 36 89 09

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.