Projektchef - Hus Stockholm

Skanska · Bygg & Hantverk · 4 nov

Om jobbet

Inom Skanskas husverksamhet i Stockholm finns två regioner med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat hotell, skolor, kontor, sjukhus och laboratorier - med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv inom hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra regioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Projektchef - Hus Stockholm

Som projektchef har du en nyckelroll, med helhetsansvar för projektets start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs, så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen. Vidare är du en viktig förebild både internt som externt.

Se möjligheter, nöjd kund och engagemang

är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Vi ser att du i grunden är civilingenjör, högskoleingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha erfarenhet av liknande tjänst. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar och i egenskap av ledare är du handlingskraftig, tydlig, kommunikativ och motiverande.

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig; Anders Enström, 010-44 92 004.

Sista ansökningsdag är 2016-11-03.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.