Projektadministratör till långsiktigt uppdrag hos expanderande konsultbolag inom elkraft

Om jobbet

Har du ett intresse av elkraft och belysning och trivs i en roll som kräver struktur och noggrannhet? Brinner du för administration och letar efter en social roll? Då har du chansen här! Som projektadministratör hos Kraft & Ljusteknik kommer du ansvara för administration och avtal kring företagets olika uppdrag. Vi går genom urvalet löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kraft & Ljustekniks räkning en projektadministratör. Kraft & Ljusteknik är ett konsultföretag som arbetar rikstäckande inom elkraft och belysning. De har nyligen flyttat till Campus Roslagen där det på kontoret jobbar 5 personer i dagsläget. Då de expanderar söker de nu en projektadministratör för ett långsiktigt uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kraft & Ljustekniks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kraft & Ljusteknik. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du att arbeta med administration och avtal. I samband med att företaget genomför uppdrag ute hos sina kunder behöver markägare informeras. Du kommer därför att ta fram underlag för vilka fastighetsägare som berörs och kontakta dessa. Du kommer också att ta fram avtal och skicka ut dessa.

Då det är ett litet och expanderande företag finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen i företag, beroende på ditt intresse och dina ambitioner. Förutom utvecklingsmöjligheter kommer du också att erbjudas mycket frihet under ansvar.

Vi söker dig som
  • Har tidigare administrativ erfarenhet
  • Har ett intresse för elkraft och belysning
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
Som person har du ett glatt sinne och trivs i en roll som kräver struktur och noggrannhet. Vidare är du social då du kommer att ha mycket kontakt med olika människor. Vidare tror vi även att du är tålmodig och ihärdig och försöker hitta alternativa vägar om du inte lyckas nå en person på telefon.

Övrig information
  • Start: Januari/februari beorende på din tillgänglighet
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Arbetstid: 8-17 med möjlighet till flex
  • Placering: Norrtälje, Campus Roslagen.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrtälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Kraft & Ljusteknik är ett expanderande konsultföretag som i år firar 10 år som aktiebolag. De arbetar rikstäckande med ett djupt engagemang för att ge sina kunder optimala och ekonomiska lösningar inom elkraft och belysning. De utför bland annat uppdrag åt E.on, Vattenfall, Infratek, Fortum och Eltel.