Project Manager

Om jobbet

Project Manager, Consumer Mobile

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt och vill arbeta med marknadsföring, customer experience och affärsutveckling av digitala tjänster och produkter. Och det i en värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.
På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Project Manager, Consumer Mobile på Telenor?
Project Manager ansvarar för att initiera och driva utvecklingsarbete för Telenors befintliga eller nya produkter och tjänster inom Consumer Mobile. Vi brinner för kunden och hur vi bäst skapar en förstklassig kundupplevelse och vår utveckling ska utgå från kundens behov!

På Product & Process Management är vi ca 11 personer och här arbetar Consumer Mobiles produktchefer och specialister med tvärfunktionella ansvarsområden, alla med kunden i fokus. I rollen som Project Manager arbetar du med att styra, leda eller koordinera alla aktiviteter och funktioner inom olika projekt. I rollen ingår att stämma av de olika delarna i projektet, rapportera till beställare och styrgrupp samt se till att saker och ting fångas upp och inte "faller mellan stolarna". Du svarar också för att säkra att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och budget med hjälp av bland annat tidsplaner med milstolpar, riskanalyser, resursplanering, och budgetuppföljning.

I rollen ingår det att...
 • Planera, leda eller koordinera alla aktiviteter, funktioner och resursser inom projekt.
 • Avstämning kring de olika delarna i projekt och avrapportering till beställare och styrgrupp.
 • Sammanställning av projektplan med resursplanering, budgetuppföljning och tidsplan.
Du får...
Telenor gör en ambitiös satsning inom det digitala området med målsättningen att 80 % av våra kundinteraktioner ska vara digitala år 2020. Som projektledare spelar du en central roll i vår digitala transformation. Vårt fokus kommande år handlar om att utveckla tjänster och innehåll som driver försäljning och service digitalt, samtidigt som vi underlättar och förbättrar våra kunders vardag. I rollen som Project Manager blir du en ovärderlig del av denna förändringsresa.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
 • Högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Certifiering inom relevant projektledningsmetodik.
 • Goda ledaregenskaper.
 • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom snabbrörlig och högteknologisk bransch.
 • Erfarenhet av agila metoder och verktyg.
 • Erfarenhet av arbete i större bolag.
 • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det engelska språket.
Det är också bra om du:
 • Relevant erfarenhet av arbete med konsumentprodukter.
 • Erfarenhet av att driva agila projekt.
 • Erfarenhet av att driva digitala utvecklingsprojekt.
Som person är du...

Som person är du kommunikativ och kan skapa goda relationer både internt och med externa intressenter. Du har förmåga att skapa en kreativ miljö och är den självklare ledaren för framgångsrika projektteam. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, har ett starkt driv och uppnår goda resultat. Vidare är du kvalitetsorienterad, strukturerad och ordningsam samtidigt som du driver flera parallella projekt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både på svenska och engelska.

Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Stockholm

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Lena Klingvik, rekryterande ledare, på telefon: +46709335556 eller Lena.Klingvik@telenor.se
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Consumer Marketing ansvarar för att driva och utveckla vår konsumentaffär och vårt varumärke med fokus på digitala kanaler, tjänster och kunderbjudanden.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.