Project Manager

Telenor · Data & IT · 16 dec

Om jobbet

Project Manager, IT

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom bl.a. IT, webbutveckling, drift och projektledning. Och det i en digital värld där vi utvecklar nya sätt att dela kunskap och hitta nya samarbetsformer. Där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen kolla på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Project Manager, IT på Telenor?
Som Project Manager inom gruppen IT Digital Frontline and Analytics kommer du att leda, planera, samordna, driva och följa upp IT- projekt i nära samarbete med projektbeställare och kärnverksamheten. Du kommer att koordinera och leda projekt som spänner över hela vår systemstack och med tredjeartsberoende, vilket innebär att projekten kan vara komplexa.

Du ska verka för en väl fungerande projektgrupp och att med ett professionellt förhållningssätt säkerställa ett gott samarbete med samtliga intressenter. Viktiga delar i denna roll är dessutom: Stakeholder management, Projektplanering, Resursplanering och resursallokering, Koordinering och operativ teknisk projektledning, Ansvar för budget, risker och ändringshantering samt för Uppföljning och rapportering

IT Digital Frontline och Analytics arbetar med agila metoder i ett tätt samarbete med affären och med slutkunden i fokus. Vi jobbar inkrementellt med korta iterationer i dedikerade team och strävar efter mesta möjliga värde - på kortast möjliga tid och med sikte på att kul på jobbet och utvecklas.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
 • Högskoleexamen
 • Certifiering inom relevant projektledningsmetodik
 • Goda ledaregenskaper
 • Minst 3 års erfarenhet av teknisk projektledning
 • Erfarenhet av agila metoder och verktyg
 • Erfarenhet av arbete i större bolag med komplexa systemmiljöer
 • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det engelska språket.
Det är också bra om du har något eller några av följande:
 • Teknisk utbildning
 • Erfarenhet av praktiskt arbete med teknisk projektledning
 • Erfarenhet från digitala kanaler som WEB och APP
 • Erfarenhet av arbete i större bolag med komplexa systemmiljöer
 • Erfarenhet från BI/analytics och data mining
 • Erfarenhet från Telecom
 • Erfarenhet från finans/försäkringsbranschen
Som person är du kommunikativ och kan skapa goda relationer både internt och med externa intressenter. Du har förmåga att skapa en kreativ miljö och är den självklare ledaren för framgångsrika projektteam. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, har ett starkt driv och uppnår goda resultat. Vidare är du kvalitetsorienterad, strukturerad och ordningsam samtidigt som du driver flera parallella projekt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Stockholm

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Ingela Guldstrand, rekryterande ledare, +46733780179 eller ingela.guldstrand@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

IT ansvarar för strategi, planering, utveckling och drift av Telenor Sveriges IT. Vi arbetar i DevOps-team med moderna agila arbetssätt i nära samverkan med affären och partners.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var