Programmerare/Systemutvecklare till morgondagens lås- och dörrlösningar

Assa AB · Data & IT · 30 okt

Om jobbet

Vill du arbeta i ett världsledande bolag med morgondagens lås- och dörrlösningar? Som Programmerare/Systemutvecklare på ASSAs utvecklingsavdelning ges stor frihet under ansvar och det finns ett stort förtroende för medarbetarna, i utbyte förväntas att du som Programmerare/ Systemutvecklare bidra med ett stort driv och en vilja att utvecklas. ASSAs kontor ligger i Årstadal med närhet till goda kommunikationer. På ASSA överträffar vi våra kunders förväntningar och behov då vi ständigt arbetar med ny- och vidareutveckling av våra produkter. Läs gärna mer på www.assa.se

Du är duktig på systemutveckling och programmering, men är även tekniskt intresserad. Din roll är tekniktung, bred och varierande. Du får möjlighet att delta i arbetet med att bygga nya produkter och att testa dem, men du får också vara med och förändra befintliga produkter. Du är bra på att se helheten och kan komma med egna förslag och lösningar. Vi på ASSA söker nu dig som vill bli en del av vårt fantastiska utvecklingsteam om ca 15 personer. Vi erbjuder dig en roll där du verkligen kan påverka med din kompetens och kunskap, vill du bli en av oss?

Dina arbetsuppgifter
 • C-programmering - inbyggda system
 • Embedded Linux
 • Systemdesign och mjukvaruarkitektur
 • Protokolldesign och kommunikationssäkerhet
 • IP nätverk - TCP/UDP
 • RS232/485 kommunikation
 • Realtidsoperativsystem - RTOS
 • Debugging av inbyggda system
 • Konfigurationshanteringsverktyg
Din bakgrund
 • Du som söker tjänsten har några års erfarenhet av utveckling inom inbyggda system
 • Du är van att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska
 • Meriterande är om du har erfarenhet av elektromekaniska låsprodukter och elektroniska passersystem
 • Erfarenhet av trådlös kommunikation, programmering i Python, RFID teknologier samt generell hårdvarukunskap är också meriterande
Dina egenskaper

För att passa in hos oss är du är motiverad och noggrann samt har viljan att utvecklas. Det är också viktigt att du är strukturerad och pragmatisk men älskar samtidigt att arbeta tillsammans med andra människor för att nå resultat.

Som en del av teamet gör du vad som krävs för att vi skall leverera produkter med bra kvalitet. Du gillar att kunna påverka resultatet och se vad som händer med dina program i slutprodukten.

Placeringsort är Stockholm

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Mejla Assa AB

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

ASSA utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.
ASSA är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar. Assa uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 45 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad Professionals. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsspecialist Susanne Lindman, 0729889429, susanne.lindman@randstad.se