Produktsupport med intresse för Linux till bolag med teknik i framkant

Academic Work · Data & IT · 1 jan

Om jobbet

Är du driven, har en god känsla för service och är tekniskt kunnig? Om du dessutom har kunskaper inom Linux kan du vara den vi söker till vår spännande kund, Apica. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken i ett expansivt företag mitt på Kungsholmen. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Apicas räkning en produktsupport.

Apica tillhandahåller internetbaserade tjänster som utför avancerade lasttester och prestandaanlyser av affärskritiska webbapplikationer. Huvudkontoret ligger på Kungsholmen i Stockholm, men företaget har även kontor i Santa Monica, New York och London.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apicas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Apica.

Arbetsuppgifter

Som produktsupport kommer du att arbeta med att svara på frågor via mail och telefon. Du kommer att arbeta med felsökning och problemlösning tillsammans med Apicas kunder. Tjänsten som produktsupport är en mycket viktig länk mellan kundernas behov och synpunkter och Apicas egen utvecklingsavdelning. Du kommer att arbeta i ett team om fyra personer samt tilldelas en senior handledare. Givetvis får du även en utbildning i Apicas produktutbud. Supporten är en viktig del av företaget och står för en stor del av intäkterna och den höga kundnöjdheten.

Du kommer till exempel att:
 • Ge förstklassig service till kunder
 • Skapa en del tekniska rapporter och dokument
 • Påverka och ge synpunkter på den fortsatta tekniska utvecklingen
Tjänsten passar dig som vill arbeta med både teknik och service. Apica erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med stor potential och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har kunskaper inom Linux
 • Har erfarenhet av scripting eller programmering
 • Förutom svenska, talar och skriver engelska obehindrat
Har du dessutom erfarenhet av Selenium, ProxySniffer eller någon av Apicas produkter blir vi extra intresserade.

Som person är du kommunikativ och du gillar att ha mycket kontakter både inom och utanför företaget. Du tycker om att jobba med proaktiv problemlösning i en självständig roll. Du har förmåga att tänka långsiktigt och förstår hur dina handlingar nu påverkar kunden i ett senare skede. Vidare har du förmåga att prioritera när det är mycket att göra.

Övrig information
 • Start: Januari 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kunsholmen, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Apica är ett svenskt företag som tillhandahåller internetbaserade tjänster som utför avancerade lasttester och prestandaanalyser av affärskritiska webbapplikationer. Med Apicas tjänster kan kunderna snabbt och effektivt höja kvaliteten, tillgängligheten och prestandan på webbplatser med tillhörande applikationer och servermiljöer.

Företaget har huvudkontor i Stockholm, över 200 mätpunkter i Norden, Europa och USA, samt lastkapacitet på mer än 2 miljoner användare från femtio lastcentra i USA, England och Norden. Läs mer om hur Apica beskriver sig som arbetsgivare här