Produktspecialist inom plast till Rusta

Om jobbet

Vill du jobba på ett internationellt bolag där du har stora karriärmöjligheter och får utvecklas tillsammans med dina kollegor? Nu söker vi efter dig som är en duktig produkt-/kvalitetstekniker och som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och vidareutveckla kvalitetsarbetet inom ett av branschens mest snabbväxande företag. Du kommer axla en nyckelroll i Rustas utveckling som präglas av eget ansvar, omväxlande utmaningar och möjligheter att påverka ditt arbete!

Arbetsuppgifter
Som Produktspecialist inom plast är du tekniskt ansvarig för området plast och arbetar med att utveckla det snabbväxande Rusta på ett tekniskt plan, både i Sverige och i Asien. Du arbetar målmedvetet för att förbättra kundnöjdheten i materialområdet då du i rollen är kundens röst i utvecklingsprocessen. I projektform driver du ett proaktivt kvalitetsarbete och säkerställer att det blir rätt från början, ständigt med fokus på säkerhet, livslängd och funktion. I arbetsuppgifterna ingår att säkerställa att materialområdets pris- och kvalitetsstege går i takt samt utveckling och implementering av materialspecifikationer och teknisk dokumentation.

Du följer och bevakar utvecklingen inom området och ansvarar för att initiera aktiviteter efter behov som du själv är med och leder. I rollen ingår en resvecka till Asien per kvartal.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning och har mer än fem års relevant arbetslivserfarenhet och arbetar som konstruktör, produktutvecklare, produktchef eller dylikt. En ledare med gedigen teknisk kompetens och organisationsförmåga är egenskaper som kännetecknar dig! Du gillar att träffa människor, har förmåga att lära dig nya saker och anpassa dig i nya miljöer. Vidare är du självständig, handlingskraftig, van att ta egna initiativ och är bra på att kommunicera.

Som person tror vi att du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Du har ett inneboende driv och tycker självklart om att arbeta med andra människor! För att trivas hos Rusta är det viktigt att du har ett positivt sätt samt är öppen för nya utmaningar. I rollen kommer du även att få handgripligen utveckla och testa nya och befintliga produkter. Vidare har du god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt, på svenska och engelska.

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 6 november 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer, tel. 0739-230 786.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johan Pfeifer, 0739-230 786

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 82 varuhus över hela Sverige, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder och fjorton varuhus i Norge. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas distributionscentral är belägen i Norrköping.