Produktionstekniker med fokus på testsystem!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I din roll som produktionstekniker test kommer du att ansvara för olika typer av produktionstester samt infrastrukturen för dessa. Du arbetar nära våra testare, produktionstekniker och designansvariga för att nå målen i vår dagliga produktionstestverksamhet. Det ställer krav på snabba åtgärder och kreativ problemlösningsförmåga. Du arbetar även strategiskt genom att ingå i vissa utvecklings- samt eftermarknadsprojekt där du påverkar produktutformning ur ett produktionsperspektiv.

Din profil

För att passa in och trivas i rollen krävs det att du:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom Elektroteknik eller Datavetenskap
  • Erfarenhet av testverksamhet
  • Serviceminded
  • Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
Vi söker dig som drivs av uppdraget att korta ner produktionstopp och arbeta proaktivt för en effektiv testverksamhet. Som person är du noggrann i ditt arbete. Du kan hantera stressiga situationer samt att du bör vara kommunikativ mot såväl kollegor och kunder.

Villkor

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Omfattning: Heltid
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Vår kund förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Vår kund har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.

Kunden har idag ca 14 000 anställda varav ca 11 000 i Sverige och omsättningen uppgår till ca 24 000 Mkr.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.