Produktionsmedarbeteare berlex

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet inom produktion och gillar att arbeta i högt tempo? Då är tjänsten som produktionsmedarbetare på Berlex med start omgående ett uppdrag för dig

Om Arbetet
Berlex är ett familjeägt företag från Länna som säljer och hyr ut säkerhetsprodukter för vägarbetsplatser. Produkterna som tillverkas på företaget används för att skydda både vägarbetare och trafikanter vid vägarbetsplatser.
I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med produktion, orderhantering, lagerplock samt ta hand om ankommande- och utgående gods. Vidare kommer du att lära dig att tillverka skyltar, kontrollera och rengöra material som varit ute på vägen samt på sikt få truckutbildning så att du kan hantera företagets motviktstruck. Arbetskollegorna är ett litet gäng med bra teamkänsla och det är viktigt att vara beredd på att rycka in där det behövs. Arbetsbelastningen kan variera och det är viktigt att du kan lösa problem och är självgående. Dina arbetstider är måndag-fredag 07:00-16:00. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Om dig
Vi söker dig som har mycket humor och ett positivt tänkande. Du klarar av att jobba under press och drivs av kundkontakt. Vidare är du självgående och inte rädd för att "hugga i". Som person är du stresstålig, ödmjuk och lyhörd.

Önskvärt för tjänsten är:
  • Enklare el- eller mekanikkunskaper
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Truckkörkort A & B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg 08-598 98 130

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Berg, 0859898130

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.