Produktionsmedarbetare till Weber Saint-Gobain i Tullinge!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du intresse för teknik och vill arbeta i produktion? Då är tjänsten som Maskinoperatör på Weber Saint-Gobain i Tullinge något för dig!

Om Tjänsten
Weber är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. I produktionen i Tullinge tillverkas det putsbruk samt pulver för gjutningsmöjligheter. I din roll som teknisk maskinoperatör kommer du att arbeta i produktionen med maskiner som fyller på säckar med cementpulver. I tjänsten förekommer rotation av arbetsuppgifter vilket innebär att du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter så som truckkörning, uppvägning, storsäcksfyllning, städning mm. Arbetstiderna är förlagda i skift, måndag till fredag 06.00 - 14.20, 14.10-22.00. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Om dig
Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som är flexibel. Som konsult på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad, för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. För att vara aktuell i till denna tjänst måste du ha B-körkort och tillgång till bil, då det inte finns några kommunikationsmöjligheter till fabriken som ligger belägen utanför Tullinge. Weber håller hög säkerhetsutbildning för alla sin anställda där det inte spelar någon roll om du är Weber-anställd eller en konsult för Adecco, genom det bör du tycka om att följa säkerhetsföreskrifter samt att vara noggrann. Stort plus om du som söker innehar truckkort A & B.

Viktigt för tjänsten är:
  • Intresse för teknik och produktion
  • En vilja att lära sig
  • B-körkort och tillgång till bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Anställningen
Tjänsten som Maskinoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Maskinarbete
Kontakt

Ring Mathilda Törnlöf, 0859898130

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.