Produktionsmedarbetare till Envirotainer

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du intresserad av att arbeta i tillverkande industri som präglas av innovation och laganda? Då har vi tjänsten för dig i Rosersberg!

Om arbetet
Envirotainer skapar tillförlitliga transportlösningar för temperaturkänsliga läkemedel så produkterna bibehåller rätt temperatur under långa transporter. I din roll som produktionsmedarbetare på Envirotainer kommer du att arbeta i en produktion som består av 60 personer. Dina arbetsuppgifter består av att läsa och tolka ritningar för att sedan tillverka delar till containrar. Du kommer främst att arbeta dagtid i Rosersberg men kvällsjobb kan förekomma.

Om dig
Du som har gymnasiekompetens, kan läsa och skriva på både svenska och engelska samt intresse för att arbeta med händerna har goda förutsättningar för rollen som aluminiumoperatör på Envirotainer. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i tillverkande industri.

Meriterande för tjänsten är om du har:
  • Truckkort A2, B1 eller traverskort
  • Verktygsvana av borrar och lufttrycksverktyg
Som person är du ansvarstagande, nyfiken och har ett intresse av att lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du har god social kompetens och trivs med att samarbeta med kollegor. I arbetet förekommer hantering av glasfiber och plast varvid du därför måste tåla dessa material för att vara aktuell för tjänsten. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov

Om anställningen
Tjänsten som aluminiumoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg på 08-598 98 130.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Berg, 0859898130

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.